Samsung Galaxy S5 Geliyor!




Samsung Galaxy S5 Geliyor!

Akıllı telefon piyasasında büyük payı bulunan Samsung firmasının çıkması planlanan yeni akıllı telefonu Galaxy SV hakkında söylentiler yayılmaya devam ediyor. Telefonun özellikleri ve ne zaman çıkacağı gibi en çok merak edilen konular hakkında internette birçok söylenti şimdiden ortaya çıktı bile.

Samsung’un yeni modeli için iyi bir çıkış yakalaması tahmin ediliyor. Şuan satışta olan en son model olan Galaxy SIV modeli ile iyi bir satış yakalayamayan Samsung’un Galaxy SV ile iyi bir çıkış yapmaya hazırlandığı beni pekte şaşırtmadı açıkçası. İlk olarak çıkan söylenti Galaxy SV’in 2 farklı model şeklinde satışa sunulacağı oldu. İnternette yer alan bilgilere göre yeni akıllı telefonumuz hem plastik hem de metal kasa olarak bizleri karşılayacak. Samsung’un akıllı telefonlarında sıklıkla tercih ettiği plastik kasa yapısı bu telefon ile kırılacak gibi.

Samsung Galaxy SV’in çıkış tarihi konusunda firmadan resmi bir açıklama yapılmış değil. Ancak söylentiler telefonun 2014 Mart ayı gibi piyasaya sunulacağı planlanıyor. Bu bilgi her ne kadar Samsung’un geleneksel telefon üretim takvimine uymasa da Apple firması ile girdiği rekabet böyle bir atak yapmasını gerektiriyor. Samsung Galaxy SIV’ün beklenilen ilgiyi görmemesi ve Apple firmasının iPhone 5S ve 5C gibi modelleri piyasaya sürmesi Samsung’un bu konuda bir şeyler yapmasını gerektiriyor. Kısaca telefonun teknik özelliklerinde de bahsetmek istiyorum. Telefonun teknik özellikleri konusunda çıkan söylentilere göre, 5 inç. büyüklüğünde Super AMOLED ekran, 16 megapiksel kamera, 3 GB RAM ve 64 bit işlemciye sahip bir telefon bizleri bekliyor.
Tekrar söylemek gerekirse Samsung bu konu hakkında hiçbir resmi açıklamada bulunmadı. Bu bilgiler daha önceki modeller konusunda yanılmayan güvenilir olarak tanımlayabileceğimiz kaynaklardan alındı, gelişmelerden sizleri haberdar edeceğim, takipte kalın.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More