2014 ÖSYS - YGS-LYS Başvuru tarihleri belli oldu



2014 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (2014-ÖSYS) Süreci
2013 yılı ÖSYS ile ilgili olarak tüm tercih ve yerleştirme işlemlerinin tamamlanmasının ardından Merkezimiz tarafından, 2014-ÖSYS süreci başlatılmıştır.
2014-ÖSYS’de sınavlara girecek lise son sınıf öğrencilerini bilgilendirme amacıyla hazırlanan Aday El Rehberi ve poster tüm liselere gönderilmeye başlanmıştır.
Aşağıdaki bağlantılardan erişilebilen bilgilendirme posterinde, 2014-ÖSYS başvuru ve sınav tarihleri vurgulanmaktadır. 2014-ÖSYS için tüm başvurular, 2-15 Ocak 2014 tarihleri arasında alınacaktır. 2014-ÖSYS’de sınav tarihleri de aşağıdaki gibidir:

Yükseköğretime Geçiş Sınavı
2014-YGS
23 Mart 2014
Lisans Yerleştirme Sınavı-4 (Sosyal Bilimler)
2014-LYS4
14 Haziran 2014
Lisans Yerleştirme Sınavı-1 (Matematik)
2014-LYS1
15 Haziran 2014
Lisans Yerleştirme Sınavı-5 (Yabancı Dil)
2014-LYS5
15 Haziran 2014
Lisans Yerleştirme Sınavı-2 (Fen Bilimleri)
2014-LYS2
21 Haziran 2014
Lisans Yerleştirme Sınavı-3 (Edebiyat-Coğrafya)
2014-LYS3
22 Haziran 2014
 
Tüm 2014-ÖSYS sürecinde adayların dikkat etmesi gereken hususları özetleyen ve aşağıdaki bağlantıdan erişilebilen “Aday El Rehberi” de tüm lise son sınıflarda okumakta olan öğrencilere yetecek sayıda basılarak okullara dağıtılmaya başlanmıştır. Aday El Rehberi ile birlikte adaylara sınavlarla ilgili kuralların özet olarak belirtildiği bir “Kitap Ayracı” da hediye edilmektedir.
2014-ÖSYS adaylarına ve kamuoyuna duyurulur.
ÖSYM BAŞKANLIĞI

..:: CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN ::..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle aşk dizisi oyuncuları,aşk dizisi konusu,aşk dizisi kimler oynayacak,aşk dizisinin konusu son aşk,son aşk dizisi hangi kanalda,son aşk dizisi hangi kanalda başlayacak,hazal kayanın yeni dizisi hangi kanalda olacak,aşk dizisi kanalı hangisi dizi,Justin tv izle sitemizde canlı maç izle imkanı sunmaktayız. Lig tv izle hariç justintv sayesinde canlı maç izleme keyfi yaşayın magazin,aşk dizisi,hazal kaya son dizisi,hazal kaya yeni dizisi,hazal kaya aşk dizisi,aşk dizisi oyuncuları,aşk ne zaman başlıyor,hazal kaya,hazal kaya hangi dizide oynayacak,hazal kaya yeni dizisinin ismi,hazal kaya yeni sezonda hangi dizide olacak,hazal kayanın yeni dizisi ne zaman başlayacak,

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More