Android’in Yeni Akıllı Saatleri




Android’in Yeni Akıllı Saatleri

Android şu an da hayatımızın tam ortasın da olan mükemmel teknolojilerden birisidir. Telefonlarımızla tanıdığımız bu işletim sistemi ilerleyişini saatlerimiz üzerinden yapıyor. Saatlerimiz artık zamanı göstermenin çok ötesin de işlevlere sahip, tabi bunu Android işletim sistemi sayesinde gerçekleştiriyor.

Biraz da bundan bahsedelim, Android Saatler bu işletim sistemine sahip telefonunuz ile bağlantı kurabiliyor ve birlikte çalışabiliyor. Android Saatler tam olarak ne işe yarıyor diye soracak olursanız bir örnek ile açıklayalım. Varsayalım ki araba kullanıyorsunuz ve telefonunuz çalıyor kolunuz da ki saatiniz ile telefonunuza cevap verebilir ve sonrasında da konuşmayı sonlandırabilirsiniz. Böylece trafikte dikkatiniz dağılmamış olur. Bununla birlikte Android Saatleriniz de müzik çaları açıp sesi ayarlayabilir, spor yaparken adım sayacı ile adımlarınızı sayabilir ve bunu kayıt altına alabilirsiniz. Android Saatleri ile işlemlerinizi dokunmatik ekran ile gerçekleştireceğiniz için zamandan tasarruf ederken çokta hızlı olabileceksiniz. Bunun yanında Android ile uyumlu çalıştığı için arama yapabileceğiniz zaman saatiniz den rehbere girip arayacağınız kişi bulabilir ve aramanızı gerçekleştirebilirsiniz. Bunlar sizin hayatlarınızı kolaylaştıracak en önemli ayrıntılar ve dahası da var. Android Saatler ile ses kaydı yapabilir ve sonrasında bunu dinleyebilirsiniz, müziğinizi açıp ses ayarlarını istediğiniz düzeye getirebilirsiniz. Tabi bir Android Saatlerinden başka aynı işletim sistemine sahip diğer bir saat ile bağlantı kurabileceksiniz. Android Saatler piyasaya saatten çok daha fazlasını sunuyor üstelik bunu renk seçenekleri ve şık tasarım ile birlikte yapıyor.
Android’in Yeni Akıllı Saatleri
Android Saatlerinizi başka işlevler için kullanmadığınız zamanlar da sizlere saati en kaliteli görüntü ile sunmaya devam edecektir. Teknolojinin son ürünü olan bu akıllı saatler sizlere bir saatten çok daha fazlasın vaat etmektedir. Geriye sadece Android işletim sistemine sahip olan telefonunuz veya tablet, bilgisayarınız ile bağlantıyı kurmak ve hız ile zamandan tasarrufu doyasıya yaşamak kalıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More