Hollanda 3-0 Brezilya Dünya Kupası 3 ncü lük Maçı



Brezilya 0-3 Hollanda maçın gollerini izle,Hollanda-Brezilya maçın geniş özetini izle,Brezilya-Hollanda maçı hemen izle,Brezilya-Hollanda dünya kupası 3.lük maçı golleri izle,Brezilya-Hollanda 0-3 izle,Brezilya-Hollanda maçı hemen izle



Brezilya 0-3 Hollanda maçın gollerini izle,Hollanda-Brezilya maçın geniş özetini izle,Brezilya-Hollanda maçı hemen izle,Brezilya-Hollanda dünya kupası 3.lük maçı golleri izle,Brezilya-Hollanda 0-3 izle,Brezilya-Hollanda maçı hemen izle...


BREZİLYA'YA BİR ŞOKTA HOLLANDA'DAN


2014 Dünya kupası 3.lük maçında Hollanda rakibi Brezilya'yı 3-0 gibi net bir skorla yenerek Dünya kupası 2014 3.'sü oldu.Hollanda'ya galibiyeti getiren golleri 3.dakikada Van Persie,19.dakikada Daley Blind ve 90+1.dakikada Georginio Wijnaldum kaydetti.

Maça hızlı başlayan portakallar henüz maçın başında kazandıkları penaltı atışını Persie gole çevirmesi ile adeta maça 1-0 önde başladı.19.dakikada ise sahneye Daley Bilind çıktı ve Hollanda'yı rahatlatan golü kaydetti.Tam maç bu skorla bitecek derken maçın son dakikasında Georginio sahne aldı ve son sözü söyledi.

BREZİLYA 0-3 HOLLANDA MAÇIN GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYINIZ!!!

Almanya'dan sonra Hollanda'da Brezilya'yı hüsrana uğrattı.Brezilya milli takımının Almanya karşısında aldığı 7-1 gibi ezici yenilginin şokunu atlatamadığı gözledi ve Hollanda rahat bir oyunla Brezilya'yı yenerek dünya kupasını 3. olarak tamamlamış oldu.

BREZİLYA 0-3 HOLLANDA MAÇIN GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ!!!

BREZİLYA

Julio Cesar, Maicon, David Luiz, Dante, Marcelo, Luiz Gustavo, Fernandinho, Hulk, Oscar, Willian, Fred

HOLLANDA

Jasper Cillesen, Ron Vlaar, Stefan De Vrij, Bruno, Daley, De Jong, Wesley Sneijder, Arjen Robben, Dirk Kuyt, Wijnaldum, Robin Var Persie

Brezilya'da Neymar yok

Brezilya'da sakatlığı nedeniyle turnuvayı kapatan golcü futbolcu Neymar, Hollanda maçında forma giyemeyecek.

Kolombiya karşısındaki çeyrek final mücadelesinde, Juan Zuniga'nın müdahalesiyle sakatlanan Brezilya'nın en önemli kozu Neymar, yarı finalde 7-1 kaybedilen Almanya maçında da oynayamamıştı.

Hollanda'da ise karşılaşma öncesi Leroy Fer ve Nigel de Jong'un durumları belirsiz. Meksika karşısındaki ikinci tur maçında sakatlanan ve turnuvanın kalanında oynayamayacağı açıklanan de Jong, Arjantin karşısındaki yarı final mücadelesine sürpriz bir şekilde ilk 11'de başlamış ancak ikinci devrede oyundan alınmıştı. "Portakallar"da Leroy Fer ise antrenman sırasında sakatlık yaşayarak ikinci turdaki Meksika maçından itibaren formasından uzak kalmıştı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More