Türkiye'nin İlk 8 Çekirdekli Akıllı Telefonu Casper VIA V8



Casper'ın 8 çekirdekli akıllı telefonu VIA V8Casper'ın 8 çekirdekli akıllı telefonu VIA V8
Bilgisayar hızını akıllı telefonlara taşıyan modeliyle şaşırtan Casper VIA V8 selfie çekimi için mükemmel kalite sunuyor. 5 inç full HD ekran, 16 MB arka - 8 MP ön kamera, 7.3mm inceliğinde göz alıcı beyaz rengi, cam ve metal materyal birleşimiyle bir tasarım harikası olan VIA V8 ile kullanıcılar, benzeri görülmemiş performansla tanışıyor. Yüksek çözünürlüklü ekranı, hızı ve donanımıyla VIA V8 tek başına, pek çok cihazın yerini alacak. Casper VIA V8 taşıma kolaylığı ile bu yaz plajlarda en yakın arkadaşınız olacak.



Tasarım harikası
Titiz bir çalışmayla hazırlanan Casper VIA V8 modelinin tasarımında kullanım kolaylığı, sağlamlık ve lüks detaylar, mükemmel dengeyle birleştirildi. Beyazın çekiciliği ile yalın bir görünüm kazandırılan cam dizaynda, 5” geniş ekran, Gorilla Glass 2 ile, arka yüzeyse 0,02 mm çapında partiküllerle güçlendirildi, metal çerçeveyle de telefon maksimum dayanıklı hale getirildi. Dizayn 7,3 mm inceliğinde.

Net çekim, büyüleyici görüntü kalitesi
Görüntü kalitesi ile de iddialı olan VIA V8’in 16 MP kamerası, cep tipi fotoğraf makinası görevini de üstleniyor. 7,3 mm ince dizayna sığdırılan 6 adet lens sayesinde, ışığın sensörlere maksimum iletimi sağlanıyor. Optik güç 4160x3120 px çözünürlükle de birleşince, fotoğraf ve videolarınızda her nokta, neredeyse insan gözü kadar detaylı olarak ekrana yansıyor. 8 MP ön kamera da en net görüntülü konuşma ve selfie çekimi için ideal kaliteyi sunuyor.

Casper VIA V8, KDV dahil 1199 TL fiyatla, kullanıcılarını bekliyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More