Gangnam Style Dansı Rekor Kırıyor.



Güney Koreli şarkıcı Park Jae-sang`in (PSY) tüm dünyada fenomen haline gelen "Gangnam Style"ın önlenemez yükselişi sürüyor. Şarkıcının fenomen olmasının öncelikli sebebi ise video klipte müzikle beraber yapılan dans. Şarkıyı bu denli ünlü yapan ise PSY'nin 'at dansı' adı verilen ilginç koreografisi.Şarkıcı işin sırrını "Dans ederken görünmez bir ata bindiğinizi düşünmelisiniz" dedi. Bununla beraber Gangnam Style'in en önemli noktası şık giyinmek ve kalitesiz dans etmek diye açıkladı.





Pis Yedili - Zeki Concon Style Dansı (Gangnam Style)










Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * Veda Dizisi * Yeni Vadi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI

5 yorum:

PSY Gangnam Style Şarkı Sözleri. Oppan gangnamseutail. Gangnamseutail. Najeneun ttasaroun inganjeogin yeoja. Keopi hanjanui yeoyureul aneun ...

2012 K-Pop bombası Gangnam Style duymayan kaldı mı bılmıyorum? YouTube'da 300 milyon kez izlenen Koreli müzisyen PSY'in ilginç dans hareketleri (dans stilinin ismi "görünmez at dansı") ve komik, insanı bağımlısı haline getiren single'ı K-Pop (Kore Pop Müziği) tarihinin en çok YouTube hit'i alan eseri oldu. Video'ya yapılan yorumlardan birindeki elemanın şikayet ettiği gibi "biliyorum bu oldukça hasta bir hareket ama sürekli açıp açıp izliyorum ... imdat! Muhtemelen adam başı 20 kere izlendiğinden klibi şu ana kadar 15 milyon kişi falan izlemil olmalı :)

Peki bu Gangnam Stili ne ola ki? Gangnam dost ve kardeş ülke Güney Kore'nin başkenti Seul'de bir semt. Üst tabaka ve varlıklı kesimin ve de büyük miktarda varlıklı olunca kendini klas oldu sanan şahsiyetin yaşadığı bu semtin sakinleri bizdeki tiki kavramına denk gelen bir stile sahipler. Yani Gangnam Stili tiki gibi birşey kısacası.

Aşağıda Gangnam Style'ın YouTube videosu var. Parçanın sözleri için şu linki ziyaret edin Gangnam Style Sözleri (İngilizceye çevrilmişi).



u know what, i am going to learn Korean!



Dear ronan.

I am not Korean, nor am I interested in Korean culture, or language. However, I just realized that all seek of knowledge is worth to acknowledge. That is why I would like to address you with this short comment.

You are awesome!

Best regards.

sharklazers-xxx-69



i was stationed in korea for a year... good luck learning hongul!!! plus since the past 10 years that i have been back, this has been the only real time i would need to have translated i suppose



You mean "Hangeul". Takes a couple of days to learn the script.

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More