Samsung Galaxy S4 Teknik Özellikleri ve Fiyatı



Samsung Galaxy S3 bazı beş ay önce geldi. Hala yeni birçok özellik ile piyasada büyük bir vızıltı yaratıyor. Ama, söylenti şimdi sonraki sürümü Galaxy S4 hakkında başladık. 2013 Galaxy S serisi için olası yükseltme daha parlak bir telefon olduğu söyleniyor. Bu S4 hakkında konuşmak için çok erken olabilir, ancak biz bir akıllı Galaxy S4 gelecek yıl için bakabilirsiniz emin olabilirsiniz. Bazı haberlere göre, Barcelona, ​​2013 Mobil Dünya Kongresi'nde Samsung, demo cihazı.


NOT: Buradaki metin orjinal sitesinden birebir tercüme edildiği için bozuk bir dil ile yazılmış gibi görünebilir. Anlayışınıza şididen teşekkür ederiz.

Ne Galaxy S4 olacak? Bir sonraki Galaxy S telefonu daha fazla bir şey bekliyor musunuz? Belki daha ağır bir arka kamera, daha güçlü işlemci ve RAM ve daha fazla olacaktır. Neyse, biz burada Galaxy S4 olması beklenen bazı sıcak özellikleri aracılığıyla almak.

5-inç Ekran: It Galaxy S4 bir 5-inç ekrana sahip olacağı umulmaktadır. Serisinin güncel model ekran boyutu dünyanın en büyük telefon kılan bir 4.8-inç ekrana sahip. Tabii ki, Samsung Galaxy Not 2 5.5-inç ekran ile var olduğunu, ancak, bu bir akıllı telefon daha bir 'phablet' daha fazladır. Eh, Samsung iPhone 5 için daha rekabetçi hale getirmek için bir sonraki Galaxy S telefonu tasarım olabilir. HTC bir 5-inç ekrana sahip olmadığını da S4 iyi bir rakip alabilirsiniz bir 5-inç Bir X 5, serbest bırakmak için gidiyor bir tartışma vardır.

3GB RAM: Geçerli Galaxy S modeli 1GB RAM bağlar ve yeni Galaxy Not 2 2GB RAM vardır. Başına söylentiler gibi, yeni S4 RAM bir kuyruklu 3GB ile gelmek olduğunu. Bir sonraki Galaxy S telefonda bu kadar işlem gücü için ihtiyaç karışabilir. Belki, Samsung telefon için daha fazla özellik içeren olacaktır. SamMobile, Samsung merkezli blog son zamanlarda bazı prototip Galaxy S4 görüntülerini yayınladı. Görüntülerin 3GB RAM gösteren gibi görünüyor.

Galaxy S4 13 megapiksel ana kamera özelliği söylüyorsa ve hiç bir akıllı telefon monte iyi kamera olacak iddia. Hepimiz Apple en iyi akıllı telefon kamera olarak iddia iPhone 5 kameranın arızalı hakkında bilmek, bu yüzden şu anda iddiası hakkında bir şey söyleyemem.



Diğer söylenti Samsung Galaxy S4 ekran hakkında. Bunun yerine geleneksel AMOLED ekranların bir OLED ekran spora gidiyor. Yeni OLED ekran ince ve LED ekranlar ile karşılaştırıldığında daha hafif, aynı zamanda güç az miktarda tüketir ve uzun bir hayat var. Samsung Ocak ayında CES 2012 arka büyük 55-inç OLED ekran TV, $ 7500 fiyatlı gösterdi, HD TV bu sonbaharda daha sonra mağaza vurmak bekleniyor.
Samsung Galaxy S4 Özellikleri

Galaxy S4 1366 by-768 piksel ekran çözünürlüğüne sahip bir 4.8-inç OLED ekrana sahip olması bekleniyor. Galaxy S4 yeni ekran Galaxy S3 ile karşılaştırıldığında yeni nesil Galaxy S telefonu ince ve hafif yapacak hücre içi dokunmatik teknolojiye sahip olacak.

Gözlük kalanı ile ilgili olarak, o kadar temizlenir değil ama Samsung 16GB varyant Galaxy S4 başlatmayacaktır olduğunu. Telefon 32GB, 64GB ve 128 GB bellek varyantları olması bekleniyor. 2,0 GHz dört çekirdekli işlemci, 3GB RAM, 3200 mAh büyük pil ve Skype sertifikalı HD ön bakan kamera 1.9 megapiksel.
Samsung Galaxy S4 Çıkış Tarihi

Samsung Galaxy S4 Kore Times gazetesine göre, Barselona, ​​İspanya içerisinde Mobil Dünya Kongresi'nde Şubat ayında tanıtılan ancak Samsung'un bir sonraki amiral gemisi telefonu olacak çünkü bizim için gerçekdışı görünüyor olacaktır. Yani, Samsung raporları geldiğinde, üzerinde Android 4.2 Key Lime Pie çalışıyor olacak Galaxy S4 'e göre önümüzdeki yılın ikinci çeyreğinde özel bir olay onu tanıtacak.

Galaxy S4 hatta tüm bu gelişmeler bile Galaxy S3 aynı veya fiyatlı olacak olan daha az olabilir. Cari Galaxy S3 modeli 599,99 $ dan başlar ve Galaxy S4 32GB modeli aynı mal olması beklenmektedir.

Daha iyi haber Samsung Galaxy S3 ve Galaxy Not 2 ile karşılaştırıldığında Galaxy S4 konut vücut yapmak için daha sert ve dayanıklı malzeme kullanmak için gidiyor olmasıdır. Bunun arkasındaki temel nedeni inanılmaz, büyük ölçüde telefon kadar ağırlığı azalacak hafif OLED ekran ekran.

Onlar da onları resmen başlatmadan önce bunları gizli tutarak, ürün hakkında yutturmaca yaratmak için Apple tarafından belirlenen trendi takip ediyoruz çünkü Bugüne kadar Samsung Galaxy S4 hakkında resmen bir tek kelime bile etmedin. Ve onlar da Galaxy S3 ile aynı şeyi yaptı.



13MP Kamera: Samsung Güncelleştirmeler sonraki Galaxy S4 ağır 13MP arka kamera monte edeceğini bildirdi. Bu bir 13MP arka kamera gösteren bir modül tespit ettiğini iddia ediyor. Bu Galaxy S3 veya Not 2 büyük kamera olsun ümit ediyorlardı. Fakat Samsung bu aygıtlarda 8MP cams kadar korumuştur ve yeni S4 ağır kamera olabilir.

"Kaynaklara göre, Koreli medya Samsung Galaxy S III ve / veya Samsung Not II ilk kullanılacak ancak ihmal anlamına geliyordu bir 13MP (4208 × 3120) kamera modülü bildirdi. Kore basınına göre, modül gibi parametreleri vardır: 8.5 (L) x 8.5 (W) x 5.9 (Y). Bu etkinlik Samsung Galaxy S IV kullanılacak, "Samsung'un yenileme yazar.

Dahili bellek 128GB: Samsung son zamanlarda kitle bellekler 128GB üretimine başladığı bir rapor var. Galaxy S3 üç bellek çeşitleri olduğunu; 16GB, 32GB ve 64GB. Belki, Samsung 128GB, sonraki aşamaya cihazın dahili bellek kapasitesini genişletmek için çalışıyor olacak.

A Değiştirilmiş Tasarım: Galaxy S3 piyasada bugün gorgeously görünümlü yakışıklı biridir. Bir 8.6mm kalınlığında ve hafif ağırlığı vücut vardır. Ayrıca, bu aygıt, mükemmel tasarımı ve daha büyük bir ekran ile tanınır. Tabii ki, yeni nesil Galaxy S4 görkemli bir görünüm ve tasarım sahip olacak. Şirket kesinlikle bazı muhteşem tasarım özellikleri ile cep telefonu üretim olacak.

Final Kelimeler
Tabii ki, bir sonraki sürüm Galaxy S4 hakkında konuşmak için çok erken. Biz Samsung Galaxy S ürün sürümü desen başına mağazalarda cihaz almak için yaklaşık sekiz ay beklemek zorunda kalacak. Şirket Mayıs ayında cari Galaxy S3 nakliye başladı. Firmanın bu süre önce yeni Galaxy S cep telefonu yüzüne çıkacak hiçbir şansı yoktur. Neyse, aynı zamanda önceki sürümlerine benzer ABD'deki tüm önemli taşıyıcıları isabet olacaktır.


Bu sonuçta şimdiye kadar web üzerinden Samsung Galaxy S4 hakkında rivayet budur. Galaxy S4 beklentileriniz nelerdir? Görüşleri bizimle paylaşın

Samsung knows that they have some work to do in order to catch Apple’s enormous mobile buzz and they are doing just that. Days after the most anticipated mobile phone ever – the iPhone 5 – was released, Samsung came out swinging with an attack ad (video below), and now there are reports that they are readying another iPhone killer – the Samsung Galaxy s4. While there no definitive reports of the Samsung Galaxy S4 release date, it is rumored to be released in February. Even though the Galaxy S4 release will not be in times for the holidays, it will give Samsung a big boost in 2013. We have included everything that we know about the GS 4 below, including specs, photos and Samsung Galaxy s4 release date. Check it out!

Samsung has yet to confirm any of the reports on GS 4 specs, but here is what we know. The Samsung Galaxy s4 release date is expected in February of 2013. It’s expected that the Galaxy S4 will sport a quad-core processor and depending on the country, will feature Samsung’s Exynos processor or Qualcomm’s Snapdragon. The OLED screen will be larger than that of its predecessor, the S3 (4.8 inches), and the iPhone 5’s (4 inches) – most likely 5 minches. It will also sport 4G LTE connectivity and an Android OS. All of these rumored specs look to build upon the already impressive Galaxy S3 which boasts a 4.8 inch 720p HD display, 4G LTE connectivity, Android’s 4.0 OS, and a reasonable contracted price of $199. We have included some of the mock ups of what the Samsung Galaxy S4 might look like.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More