Paranormal Activity 4 Filmi izle



19 Ekim 2012 Cuma günü vizyona giren filmler aralarında bir de korku- gerilim türünde bir film bulunuyor. Bu Cuma gösterime giren filmlerin bir tanesi de ABD yapımı Paranormal Activity 4 Filmi. Gerilimin dozunun yüksek olduğu filmde Kaite ve Hunter’ın ikinci filmden sonra başladığı yeni hayata gidiyoruz.  Dünyanın dört yanında izlenme rekorları kıran ve kendisine has hayran kitlesi ile gişesini katlayan Paranormal Activity serisinin dördüncü filmini bu hafta sinemalarda izleyebilirsiniz.


Filmin konusu şöyle; Olayların şokunu henüz üzerlerinden atamayan ikili yeni bir eve taşınıp temiz bir sayfa açmayı diliyorlar. Ancak lanetli geçmişleri burada da peşlerini bırakmıyor. Kaite ve Hunter’ı ziyaret eden yeni komşuları da bu evde yaşanan kimi gerçeküstü olaylardan etkileniyor.

Yönetmen: Ariel Schulman, Henry Joost

Oyuncular: Katie Featherston, Brady Allen, Tommy Miranda, Matt Shively, Kathryn Newton

Senaryo: Oren Peli, Zack Estrin
Bedava Film izle,Türkçe Dublaj, Online Film izleme Sitesi · Film izle · Bize Ulaşın ... Korku Kapanı 5 – Wrong Turn 5 izle – Altyazı FULL HD ..sinema filmleri arşiviniz direkfilim Paranormal Activity 4 türkçe dublaj izle meniz için davet ediyor. ... Tek Part ,Direk Film İzle , Tek Parça , Full Film İzle , Film izle ...11 Haz 2012 – Paranormal Activity 4 full izle,Paranormal Activity 4 hd izle,Paranormal Activity 4 online izle,Paranormal Activity 5 izle,Paranormal Activity 4 ...

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More