PlayStation 3. nesil versiyonuyla resmen satışa sunuldu



Sony, oyun oynama deneyiminizi depolama ihtiyaçlarınıza göre şekillendirme esnekliğini sunan yeni PlayStation 3 (PS3) konsolunu piyasaya çıkardı. Lansmana eşlik eden Essentials oyun yelpazesi ise en iyi PlayStation oyunlarından oluşan devasa katalogu bugüne kadarki en iyi fiyatlardan sunuyor.


Oyunseverler artık her zaman isteyip de bir türlü almaya imkan bulamadıkları oyunlarla koleksiyonlarını daha da geliştirme fırsatını yakalıyor. Yeni PS3 sahipleri de, büyük meblağlar ödemeden klasik oyunlardan oluşan bir koleksiyona anında erişebiliyor. Koleksiyonda, God of War 3’ten, Heavy Rain’e, Infamous’tan Sports Champions’a kadar mutlaka sahip olunması gereken geniş oyun yelpazesi ile herkes için bir oyun bulunuyor.
Seçtiğiniz tüm harika oyun ve özelliklerin şık yeni tasarım içine sığdırıldığı yeni PlayStation ile “bir PS3 satın almak hiç bu kadar cazip olmamıştı” dedirtiyor. Yeni PS3, 500 GB depolama ya da daha uygun fiyatlı olan 12 GB’lık sürümü ile temin edilebiliyor.
12 GB’lık modelin sahipleri, resmi bir PlayStation kızağı yardımıyla 2,5 inçlik SATA dahili sabit sürücü takabileceği gibi, diledikleri takdirde bir resmi PlayStation 250 GB dahili HDD de satın alabiliyor. Dolayısıyla, ister aileniz ile birlikte hafızanızdan asla çıkmayacak eğlence dolu akşamlar isterse sisteminize tonlarca muazzam eğlence yüklemek için tüm ihtiyaçlarınızı karşılayan bir PS3 hep oluyor.
PS3 Essentials, 49 TL perakende satış fiyatı ile sunulacak. Oyunseverler, Uncharted: Drake’s Fortune ve God of War III gibi birçok klasiğe erişebilecek. Aynı zamanda, aileler de LittleBigPlanet, Rachet and Clank: Tools of Destruction gibi tüm yaş grupları için eğlence sunan oyunların tadını çıkarabilecek.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More