Yasaklı Sitelere Giriş Programları



Yasaklı sitelere girebilmek için yapacağınız işlemler sitelere girmek için önemli rol oynar. İnternet yasaklarının şu günlerde arttığını söyleyebiliriz. Artık normal olarak sitelere girmek de bir sorun haline geldi. Günümüzde internet ile ilgili yasaklardan dolayı artık bir çok yasaklı sitelere giremiyoruz. Bu yüzden de pek çok kullanıcı bu durumdan hoşnut değil. Türk Telekomun yapmış olduğu bu uygulamalar bir çok internet kullanıcısı
tarafından tepki ile karşılanıyor. Eylemler yapılsa da yinede faydası pek olmuyor malesef ülkemizde. Ayrıca filtre durumundan dolayı çoğu tunnel sitelerinin kapatıldığını görebiliyoruz. En azından bu siteler sayesinde giremediğimiz yasaklı sitelere giriş sağlanabiliyordu. Bu durum başka çözümleri de beraberinde getirdi. Artık DNS ler de işe yaramıyor yasaklı sitelere giriş için. Eskiden kalan yöntemlerinde, gelişen internet ile birlikte işe yaramadığını görüyoruz.

Yasaklı sitelere giriş, belli dönemlerde karşımıza çıkan problemler arasında yer alıyor. Türk Telekom ‘ un geçtiğimiz aylarda yaptığı engellemeler ile birlikte artık yasaklı sitelere giriş zor hale geldi. Ama çözüm üretebilen programlarda çıkmıyor değil karşımıza. Onlardan bir tanesi ultrasurf programı. Bu program, dns ayarlarını otomatik olarak değiştirerek tüm yasaklı sitelere girmenizi sağlıyor. Son güncel sorunlara karşı geliştirilen bu program ile istediğiniz siteye giriş yapabiliyorsunuz. Tamamen ücretsiz olan bu hizmet programın yazıcıları tarafından, özel server üzerinden internete bağlanmanızı sağlıyor. Ayrıca güvenli bağlantı oluşturmanızı sağlıyor. Bir başka programımız ise Hotspot Shield. Bu programı herkes çok duymuştur. Genel olarak internet sitelerinde Hotspot Shield reklamlarını görebilirsiniz.

Hotspot Shield programı ile istediğiniz her siteye proxy ‘ ler aracılığı ile girebilirsiniz. İnternet ‘ de özgürce gezinebilmeniz açısından bu programları kullanıp özgürlüğün tadını çıkarabilirsiniz. Hotspot Shield programı genel olarak internet kullanıcıları tarafından yoğun olarak kullanılmaktadır. Bu program ile ülkemizde malum olan yasaklı sitelere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More