Gökçe Bahadır’ın en büyük keyfi



Kanal D’nin, Cuma akşamları ekrana gelen ve büyük bir ilgiyle izlenen sevilen dizisi “Kayıp Şehir”de, Aysel karakterini canlandıran başarılı oyuncu Gökçe Bahadır, Tophane’de süren çekimlerle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Tophane’yi ikinci evi gibi görmeye başladığını belirten güzel oyuncu, çekim haricindeki zamanlarını da mahallede çok iyi anlaştığı arkadaşlarıyla, özellikle de çocuklarla sohbet ederek geçirdiğini söyledi.

YÜRÜ BE AYSEL, KİM TUTAR SENİ
Mahalledeki hanımlarının kendisi hakkında en çok, formunu ve güzelliğini nasıl koruduğunu merak ettiklerinin altını çizen güzel oyuncu, onlarla güzellik sırlarını da paylaştığını belirtti. Gökçe Bahadır, mahalleli bir kadının arkasından “yürü be Aysel, kim tutar seni” diye bağırdığını ve bunun kendisini çok etkilediğini açıkladı. Ayrıca bu rolle, hayattan darbe almış, hayal ettiği hayatı yaşayamayan kadın ların derdine ortak olduğunu söyledi.

Aysel karakterini çok benimsediğini her fırsatta dile getiren Gökçe Bahadır, “Aysel’in kıyafetlerini çok beğeniyorum. Kostüm alışverişimize ekiple beraber gidiyoruz” dedi. Güzel oyuncu ayrıca manav ve ev alışverişini de buradaki esnaftan yaptığını belirtti.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More