Samsung : Android 4.1 güncellemesi alacak modellerini duyurdu



Akıllı telefon piyasasında Apple ‘nin ardarda Samsung ‘a açtığı davalar bir kenarda duruversin, özellikle Android işletim sistemiyle tasarım ve özelliklerini birleştirerek harika işler çıkaran Samsung bu piyasadaki liderliğini koruyor.


Bilindiği gibi Android 4.0 sürümü şuan hemen hemen tüm modellerde kullanıma sunuldu ve sıradakı gelecek olan Android 4.1 Jelly Bean güncellemesi herkes kadar sevindirici olmasada güncelleme alacak modellerini Samsung detaylıca kamuoyuna sundu.
Bu modeller içerisinde yalnızca akıllı telefonlar değil tablet pc lerde nasibini alacaklar. Samsung piyasadaki yerini sağlamlaştırmayı kesinlikle kafaya koymuşki  Galaxy Chat modeline bile güncelleme vereceğini duyurdu. Lafımızı fazla uzatmadan Samsung markası için 4.1 güncellemesi alacak tablet ve akıllı telefon modellerini yazımızın altında verelim.
Galaxy Tab 2 7.0 & 10.1, Galaxy Note 10.1, Galaxy SII, Galaxy Note, Galaxy Tab 7.0 Plus, Galaxy S Advance,Galaxy SII LTE, Galaxy Music, Galaxy Chat, Galaxy Ace 2, Galaxy Beam, Galaxy Ace Plus, Galaxy mini II ve Galaxy S DUOS.

Cep TELEFONU Oyunları ve Programları BEDAVA İNDİRİN

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More