Samsung Galaxy S4 Teknik Özellikleri ve Fiyatı



Akıllı cep telefonu pazarında gelişmeler tüm hızı ile devam ediyor. Özellikle Samsung ve Apple cephesinden gelen akıllı telefonlar büyük merakla beklenen cihazlar arasında yer alıyor. İphone 5 ‘in piyasaya sürülmesinin ardından samsung galaxy s4 için çalıştırmalarını hızlandırdı. Samsung, Galaxy S3‘ten sonraki model olacak olan Galaxy S4‘ü MWC 2013 etkinliğinde duyurma kararı aldı. Böylece Galaxy S4 beklenenden daha erken piyasaya çıkmış olacak.
Samsung'un iPhone 5'e yanıt olarak Galaxy S4'ün piyasaya çıkışını erken bir tarihe aldığı yönünde çıkan haberleri hızlı bir şekilde yalanlayan firma, mecvut ürünlerine vurguda bulundu.

Şimdi ise Samsung'un bir başka stratejik hamle yapmaya hazırlandığı söyleniyor. Korea Times'ın raporuna göre Samsung, Galaxy S3'ün halefi olacak Galaxy S4'ü 2013'ün Mart ayında, S3'den sadece 9 ay sonra piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Samsung'un acele etmesinin nedeni ise "iPhone 6" çıkana kadar Galaxy S4'ün daha fazla piyasada durmasını ve daha çok satmasını sağlamak.

Samsung Galaxy S III‘ü dünya genelinde farklı versiyonlar olarak yayınladı. Güney Kore ve Amerika’da LTE desteği ve 2GB RAM ile sunulan Galaxy S III, diğer ülkeler de ise 3G desteği ve 1GB RAM ile sunulmuştu. Özellikle 1GB RAM oldukça fazla kesim tarafından eleştirilmişti.


Gelen bilgilere göre 2013 senesinde çıkması beklenen Galaxy S III‘ün halefi olacak olan Galaxy S IV 3GB RAM ile birlikte gelecek. Sam Mobile tarafından gelen habere göre 2013 senesi için Samsung üst seviye akıllı telefonları için 3GB RAM üzerinde çalışıyor.

Önümüzde ki sene Samsung‘dan özellikle Galaxy S IV ve Galaxy Note III gibi akıllı telefonlar başta olmak üzere diğer akıllı telefon üreticilerinden de 3GB RAM içiren cihazlar gelecek.

Galaxy S4 hatta tüm bu gelişmeler bile Galaxy S3 aynı veya fiyatlı olacak olan daha az olabilir. Cari Galaxy S3 modeli 599,99 $ dan başlar ve Galaxy S4 32GB modeli aynı mal olması beklenmektedir.




Ayrıca Galaxy S 4′ ün kamera sensörü ile alakalı da söylentiler devam ediyor. Son olarak sızdırılan kamera modül şemasına göre Samsung 13 MP kamera sensörü üzerinde çalışıyor. Aslında Galaxy Note 2 ‘ de beklenen 13 MP kamera sensörü ertelenmiş ve Galaxy Note 2 8 MP kamera ile piyasaya sürülmüştü. Üzerinden çalışılan 13 MP kamera sensörü Galaxy S 4′ de karşımıza çıkacak mı bunun için biraz daha bekleyeceğiz.

Yeni Samsung Galaxy S 4 Özellikleri:
Ekran 5 inch, 720 p
İşlemci 4 çekirdek Qualcomm Snapdragon S4 Pro (2,0 GHz dört çekirdekli işlemci,)
3GB RAM
13 MP kamera araka HD ön bakan kamera 1.9 megapiksel.
Telefon 32GB, 64GB ve 128 GB bellek varyantları olması bekleniyor
3200 mAh büyük pil ve Skype sertifikalı
Diğer teknik detayları ise henüz kesinleşmedi.
Samsung galaxy s4 concept videosunu ise aşağıdan izleyebilirsiniz.




galaxy s4 ne zaman çıkacak  samsung galaxy s 4 ne zaman çıkacak  galaxy s4 özellikleri  galaxy s4 ne zaman  samsung galaxy s4  samsung s4 ne zaman cıkacak  samsung s4  samsung galaxy s 4  galaxy s4  samsung s4 özellikleri  samsung galaxy s 4 ne zaman  samsun s4  galaxy s4 nasıl olacak  samsung galaxy s4 nasıl olacak  samsung galaksi s4 satış fiyatı




Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * Veda Dizisi * Yeni Vadi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI


4 yorum:

Samsung'un yeni amiral gemisi olması beklenen Galaxy S4'ün model numarası da NenaMark adlı test programında yapılan performans testleriyle ortaya çıktı gibi.

I9400 olarak adlandırılan bu modelin diğer Galaxy S serisi telefonların kodlarıyla olan benzerliğinin dikkat çekici olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

s2 simdi s3 kullanıyorum S4 ile devam edeceğim samsung çok kaliteli telefonlar yapıyor yazılım konusunda da google android ile harikalar yaratıyor samsung google benim paşa gönlum bu üçü bence tehlikeli üçlü hoşuma gidiyor :)

android dunyanin en iyi yazolimi ve apple nin yeni actigi patent davalarini gorduysen ovallestirimis telefon patentti nedir amerka ya destrk verin sizde apple alarak

Samsung neden bu kadar acele davranıyor anlamıyorum.S3 daha çıkalı bir sene olmadı ama hemen S4'ün tanıtılacağı falan söyleniyor sitelerde.
Bu devirde bence en üst düzey telefon almak için beklemeyeceksin.Eğer paran varsa üst düzeyi alırsın ama eğer yoksa paranın yettiğinin en iyisini almalısın.Çünkü bizler en üst düzey modelini aldığımızda ve ondan sonra yeni model tanıtıldığında çoğumuz yeni modeli almak için eski telefonumuzu satıyoruz.Bu durumda bence insanları iyice doymak bilmez,aç gözlü bir varlık haline getiriyor

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More