İkinci El Araba Alırken Nelere Dikkat Edilmeli



2. El otomobil Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Husus Nedir?

Bir araba alırken, alacağımız araba ne kadar sağlam bilemiyoruz. Bazen pert olmuş araçlarıda yaptırıp, ve aracın pert olduğunu bilmeden o araca talip olanlar çıkıyor. Kimi araç sahibi aracın pert olduğunu açıkça söylerken bazılarıda söylemiyor. Pert olmuş aracı satın alan kişide malesef kolay kolay o aracın satışını yapamıyor.

Peki bir aracın pert olup olmadığını nasıl anlarız? Bu konuda sigorta şirketinizden yardım almalısınız yada alacağınız aracın şasi numarasını biliyorsanız araba hasar sorgulama veya araç pert olması ile sorgulama  yaptırabilirsiniz.
tramer araç sorgulama
 
Bazı internet sitelerinde plakadan kaza durumunu sorgulama yaptırılabiliyor ama eğer araç pert olmuşsa, plakadan sorgulama işe yaramıyor. Otomobil alacak olanlara önerim sigorta şirketine gidip aracın motor şasi numarası ile yardım almalarıdır. Bunun dışında birde Tramer.org.tr adresinden,  alacağınız aracın şasi numarasını girerek sorgulama yapabilirsiniz. Almak istediğiniz arabanın hasar durumu yani pert durumu ile ilgili sorgulama yapmak için tıklayınız..!

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More