Türk Telekom Personel Alımı İş Başvurusu



Türk Telekom Personel Alımı, Alınacak Personellerde Aranan Şartlar Ve İş Başvurusu

İletişimde rakip tanımayan Türk Telekom 1940 yılından bu yana hizmet vermektedir. Türk Telekom kariyer portalından yapılan iş başvurularını değerlendiriyor. Bölge İşe Alımlarında Mühendis, Uzman Yardımcısı ve Tekniker olmak üzere üç farklı pozisyon üzerinden işe alım yapılmaktadır.

Bu pozisyonlar ile ilgili adaylarda aranan kriterler; 
30 yaşını aşmamış olmak, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak. Bölge işe alımlarında mühendis başvuru kriterleri; Üniversitelerin örgün eğitim veren Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Haberleşme Mühendisliği ve Telekomünikasyon Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak. Türk Telekom bölge işe alımları uzman yardımcısı başvuru kriterleri; Üniversitelerin en az 4 yıllık örgün eğitim veren İktisadi ve İdari Bilimler ile ilgili bölümlerden mezun olmak. Tekniker başvuru kriterleri; Meslek Yüksek Okulunun elektirik, elektronik, haberleşme, telekomünikasyon, Endüstriyel Elektrik, Endüstriyel Elektronik, Bilgisayar Programcılığı , Bilgisayar Donanımı, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri bölümünden mezun olmak. Türk Telekom İş başvurusu yapanlarda seçme ve yerleştirme süreci: Genel Yetenek Testi, ingilizce testi, yetkinlik bazlı mülakat. İşe alım sürecimiz olumlu adayların referans kontrolleri ile devam etmektedir. Bu aşamanın ardından olumlu bulunan adaylara iletilen yazılı teklif ile süreç tamamlanmaktadır. Süreçte olumlu bulunamayan adaylara ise mail yoluyla bilgilendirme yapılmaktadır.

Telekom İş Başvuru Formu


Türk Telekom Genel Müdürlük İşe Alım Süreci ve adaylarda aranan kriterler:
Üniversitelerin 4 yıllık örgün eğitim veren bölümlerinden mezun olmak, Konusunda deneyim sahibi olmak, Pozisyonun gerektirdiği teknik ve fonksiyonel yetkinliklere sahip olmak. TT İş başvurusu yapan adayların seçimi ve yerleştirilmeleri Kişilik Envanteri Uygulaması, Genel Yetenek Testi, İngilizce Testi ve Yetkinlik Bazlı Mülakat olarak gerçekleşecek.
Türk Telekom'da çalışmak isteyen Türk Telekom İş Başvurusu İçin Tıklayınız..

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More