11-22 Mart 2013 AÖF Bahar Dönemi Kayıt Yenileme/Ders Ekle-Sil İşlemleri Nasıl Nerden Yapılacak/Videolu Anlatım



2013 aöf kayıt yenileme işlemi, mart 2013 aöf kayıt yeneileme ders ekle sil işlemleri sayfası vdeolu anatım, Bahar Dönemi AÖF Ders Kayıt Yenileme işlemleri nasıl yapılıyor..

AÖF bahar dönemi kayıt yenileme tarihleri yaklaşıyor.  11 – 22 Mart 2013 yapılacak olan kayıt yenileme işlemleri..

Ders Ekle / Sil İşlemi; http://kayit.anadolu.edu.tr adresine girip, buradan KAYIT YENİLEME yazısına tıklayarak Ders Ekle/Sil İşlemin iyapacaksınız.   2012-2013 eğitim yılında bütün bölümlerin kredili sisteme geçirilmesi ile dersler neredeyse tamamen değiştirildi. Bu sebepten ötürü üstten ders almak istemeseniz bile aöf ders ekle/sil sayfasına girerek okulun size atadığı dersleri kontrol eteniz önemlidir. Bu dönem almanız gereken fakat okulun size atamadığı dersler olabilir. Okulun atamadığı fakat bu döneme ait bir ders var ise onları eklemeyi unutmayın. Yoksa okulu bir yıl uzatma riskiyle karşılaşabilirsiniz.
Haç Ücretinin Ödenmesi; Aöf 2013 Kayıt yenileme işlemi herzaman olduğu gibi yine Bankaya ( Vakıfbank’a ) harç ücretlerinin yatırlıması ile gerçekleşmiş oluyor. Ders Ekle/Sil yaptıktan sonra bankaya harç ücretini yatırdığınızda kaydınız otomatik olarak yenilenecektir. Açıköğretim 2013 Harç ücretini yatırdıktan sonra, dekontunuzla birlikte aöf bürolasuna giderek sizlere verilecek olan bahar Dönemi Ders Kitaplarımızı almayı unutmayın. 9-10 Şubattaki Finaller den sonra güz dönemi bütünleme sınavına kadar artık bu kitaplarla işimiz olmayacak. Bu yüzden Bahar Dönemi kitaplarını almayı sakın ihmal etmeyin.
Aöf 2013 Bahar Dönemi Kayıt Yenileme Harç Ücretleri; Açıköğretim2013 kayıt yenileme işlemleri için ders ekle sil işleminden sonra bankaya ödeyeceğiniz harç ücreti size sistem tarafından belirtilmektedir. herhangi bir ders ekleme işlemi yapmadıysanız 205TL kayıt yenileme harcı ödeyeceksiniz demektir. Uzaktan eğitim ve öğretmenlik bölümlerinde bu miktar daha fazladır
Gelen sayfada Kayıt Yenileme bağlantısına tıklayarak 11-22 Mart 2013 tarihleri arasında aktif olacağından Ders Ekleme işlemi için sisteme giriş yapacaksız
Bahar dönemi dersleriniz fakülte  tarafından otomatik olarak atanmaktadır. 30 krediye kadar atanan bu derslere ek olarak sizin seçeceğiniz derslerle birlikte maksimum 45 Kredi olmak üzere Ders Ekle – Sil işlemi yapacaksınız. Ders Ekle-Sil işleminiz tamamlandığında sistem tarafından yazıcıdan çıktı verilecek bu dosyada Bahar Döneminde aldığız ders listesi kredi bilgileri yer alacak ayrıca bankaya yatırmanız gereken toplam miktarda yine bu belgede yazıyor olacak. İlgili üceti bankaya yatırdığınızda Kayıt Yenileme İşleminiz tamamlanmış olacaktır.
Bahar Dönemi Ara Sınavı     04 – 05 Mayıs 2013
Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı     01 – 02 Haziran 2013
AÖF Ders Ekle-Sil İşlemleri için video size yardımcı olacaktır..

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More