Samsung Galaxy Note 8.0 (Tablet) Çıkış Tarihi/Özellikleri/Fiyatı/Resimleri/Tanıtımı



Samsungun 8 inçlik tableti, Samsung Galaxy Note 8.0  ne zaman çıkacak fiyatı ne kadar özellikleri neler resimleri fotoğrafları videoları tanıtım video izle new photos, lansmanı izle, Galaxy Note 8.0 şubat 2013 tanıtım izle..

Galaxy Note 8.0
samsunggalaxynote8tanıtımizle
Samsung’un yeni tablet m0deline ait fotoğraflar artıyor. Kısa bir süre önce Samsung’un üst düzey yöneticilerinden biri tarafından doğrulanan Galaxy Note 8.0 için bekleyiş sürüyor. Samsung’un şubat sonundaki MWC‘de tanıtacağı yeni ürünün tasarımı ve teknik özellikleri konusunda bir açıklama yapılmadı. Fakat internet ortamında Galaxy Note 8.0′a ait fotoğraflar artmaya başladı.
galaxy-note-8-0_3
Yeni ortaya çıkan fotoğrafta Galaxy Note 8.0, Galaxy Note 2 ile yan yana görülüyor. 5.5 inç ekrana sahip olmasına rağmen Galaxy Note 2′nin bir hayli küçük göründüğünü söyleyebiliriz. Bu da Galaxy Note 8.0′ın boyutları hakkında fikir sahibi olmamızı sağlıyor. Fakat boyutlarına rağmen Note 8.0′da telefon özelliği var gibi görünüyor.
galaxy-note-8-0_1
Ekranın üst kısmında telefon görüşmeleri için bir hoparlör olduğu görülebiliyor. Ayrıca cihazın ekranında da telefon simgesi mevcut. Yani cebe sığması pek mümkün olmasa da Galaxy Note 8.0 cep telefonu olarak da kullanılabilecek.
galaxy-note-8-0_2
Cihazın tasarımı da daha önce ortaya çıkan fotoğraflardakiyle aynı. Kıvrımlı köşelere sahip olan ürün, Galaxy S3′ün büyük ekranlı versiyonu gibi görünüyor. Samsung bu kıvrımlı tasarımı iPad mini’den farklı görünmek için de tercih etmiş olabilir. Zira Apple ve Samsung arasında son dönemde açılmış birçok tasarıma dayalı patent davası bulunuyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More