Google Glass Nedir? Fiyatı ve özellikleri




2013'e damgasını vurması beklenen teknoloji ürünlerinden akıllı gözlük Google Glass ile ilgili iki önemli gelişme yaşandı.

İlk olarak Google 28–29 Ocak tarihlerinde geliştiriciler için özel bir organizasyon düzenliyor. Göze takılan bilgisayar olarak nitelendirilebilecek bu yeni cihaza bir an önce kavuşmak için ön sipariş veren geliştiriciler 2 gün boyunca yazılımlarının Google Glass'a ne kadar uyumlu olduğunu test
edecek.
Google, daha önce yeni ürününün 2014'te tüketiciyle buluşacağını açıklamıştı. Geçen sene tanıtılan akıllı gözlükle ilgili Google teknoloji meraklılarına genel bir fikir vermişti ancak ürünün ayrıntıları ile ilgili halen yeterli bilgilendirme yapılmış değil. Bu nedenle ikinci gelişme teknoloji dünyasında daha büyük heyecan yarattı.
Engadget'in haberine göre Google, kullanıcıların ufak bir lazer projektörüyle kollarına klavye ve başka tuşlar yansıtabileceği bir sistem için patent başvurusu yaptı. Kola yansıtılan bu klavyede hangi tuşa bastığınız Google Glass'ta bulunan kamera ve işlemciler aracılığıyla tespit edilecek. Bu başvuru geçtiğimiz Nisan ayında ilk görüntülerini paylaştığımız gözlükle ilgili açığa çıkan en önemli teknik ayrıntı oldu.
Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * İndirim Ariyorum * Yemek Tarifi * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * Memur Blog * Dinle123 * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * Veda Dizisi * Yeni Vadi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More