Bu Tarz Benim Yarışmacıları Kimlerdir



Show Tv'de ilgiyle izlenen yarışma programı Bu Tarz Benim'de her hafta bir yarışmacı eleniyor ve dolayısıyla heyecan günden güne artıyor. 13 yarışmacı ile başlayan Bu Tarz Benim'i Öykü Serter sunuyor.

Jüri koltuğunda, İvana Sert, Nur Yerlitaş, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu'nun oturduğu Bu Tarz Benim yarışması, hafta içi hergün saat 13:00'de yayınlanıyor ve hafta sonları bir yarışmacı eleniyor.


Kıyafet aksesuar ve ayakkabı seçimleriyle, kendi tarzlarını belirleyen yarışmacılar, jüri karşısında zaman zaman soğuk terler döküyor. Yarışmada en çok yıldızı toplayan kişiler ise koruma altına alınıyor ve o hafta programda kalmayı garantiliyor.

Yazımızın devamında, Bu Tarz Benim yarışmacıları kimler, kaç yaşındalar, yarışmayı kazanırlarsa ne yapmak istiyorlar, nerede yaşıyorlar ve benzeri soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

Tuğçe Ergişi: Tiyatro Bölümü mezunu olan Tuğçe, 25 yaşında. Renkli giyinmeyi seven Tuğçe kıyafete o kadar düşkün ki, evinde 4 tane gardrop kullanıyor.

Sara Ayşem Koçoğlu: Halen üniversitede okuyan Sara 20 yaşında, İstanbul'da yaşıyor ve model olmak istiyor.

Esra Özüver: 37 yaşında olan Esra, bir kurt köpeği sahibi. İleride hayvanlarla ilgili projelerde yer almak istiyor. Kendi vücudunda en beğendiği yerin elleri olduğunu söylüyor.

Gizem Kayaalp: Radyo ve televizyon mezunu olan Gizem, 20 yaşında. İleride bir butik sahibi olmak istiyor.

Ezgi Baytar: 1.5 yaşında bir kız çocuk sahibi olan Ezgi, 31 yaşında.

Buse Doğanay: Uludağ Üniversitesi'nde Ekonomi okuyan Buse 20 yaşında ve Bursa'da yaşıyor.

Aycan Nurcan Şencan: İkiz kardeşler İsveç'te doğmuşlar ve 27 yaşındalar. Nurcan grafik Aycan ise Oyunculuk üzerine eğitim almışlar.

Özlem Özden: Kamu Yönetimi'nde yüksek lisan yapan Özlem, 33 yaşında. Yarışmada iddialı olduğunu söylüyor. Eğer yarışmayı kazanırsa film çekmek istediğini söylüyor.

Gizem Güler: 24 yaşında olan Gizem, beden eğitimi mezunu ancak modellik yapıyor. Hayvanları çok seviyor ve kitap yazmak istiyor. > Gizem Güler Kimdir - Detay

Ayşegül Melisa Doğan: 22 yaşında olan Ayşegül Melisa, küçük bi butik sahibi. Yaptığı işte marka olmak isteyen yarışmacı, yarışmayı kazanırsa işlerini büyütmek istiyor.

Melek Balkan: 24 yaşında olan Melek, İzmirli. voleyboldu olan yarışmacı, sakatlık yaşadıktan sonra bu sporu bırakmak zorunda kalmış. İleride stilik olmak istiyor.

Ayşenur Balcı: 19 yaşında olan Ayşenur, kendisini oyuncak bebeklere benzetiyor. Lise mezunu olan yarışmacı modellik ve dans ile ilgileniyor. > Ayşenur Balcı Kimdir - Detay

Nur Bozar: Üniversitede eğitimini sürdüren Nur, 24 yaşında. Türkan Şoray'ı örnek alan ve benzerliği ile dikkat çeken yarışmacı, kazandığı para ile ev almak istiyor. > Nur Bozar Kimdir - Detay

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More