Sil Baştan Dizisi Oyuncuları ve Konusu



Sezona bomba gibi giren Star Tv, yepyeni dizisi Sil Baştan'ı izleyicileri ile buluşturdu. Yakın gelecekte ilgi çeken ve çok izlenen diziler arasına gireceğini tahmin ettiğimiz Sil Baştan oyuncu kadrosu ile de göz dolduruyor.

Sergen Yalçın, Murat Dalkılıç ve Emre Kınay gibi isimlerin baş rollerini paylaştığı dizi, bir çok farklı daldan ismi bir arada bulunduruyor. Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, futbol yorumcusu ve antrenörü Sergen Yalçın'ın renk katacağı dizi, 8 öğrencinin hayatlarından kesitler sunacak.


Hayat Bilgisi gibi efsane bir diziden sonra Pis Yedili gibi zayıf bir yapım ile karşımıza çıkan Gani Müjde, bu kez doğru yolu bulmuş gibi görünüyor ve güçlü bir dizi ile karşımıza çıkıyor.

Star Tv ekranlarında yayın hayatına başlayan ve geçtiğimiz günlerde ilk bölümü ile reyting rekorları kıran Sil Baştan, güçlü kadrosu ile fark yaratacak bir dizi gibi gözüküyor. Az önce de bahsettiğimiz gibi Gani Müjde bu kez doğru kadro ve profesyonel isimlerin de desteği ile çok güçlü bir yapıma imza atacak. Bir Gani Müjde klasiği olarak karşımıza çıkan ve yine bir okul dizisi olan Sil Baştan, eski arkadaşların sıkı dostluğunu sahneliyor ve oyuncu kadrosu ile de ilgi toplamayı başarıyor.

Bu isimlerden bir tanesi Murat Dalkılıç. Ünlü sanatçının bu dizide yer alıp almayacağı çok konuşulmuştu ancak ilk bölümde gördük ki o da bu dizide yerini almış.

Okul hayatında başarılı olan ve dostlukları ile herkesi imrendiren sekiz öğrencinin sıradan olan yaşantısı bir anda değişiyor ve bu değişimde okul müdürünün payı da çok fazla. Öğrencilerimizi çok büyük bir sürpriz bekliyor ancak bu sürprizi açıklamak doğru olmayacaktır. Dizinin oyuncu kadrosunu yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Sil Baştan Oyuncu Kadrosu;

Emre Kınay > canlandırdığı karakter > Yiğit Şen
Dilara Gönder > canlandırdığı karakter > Gizem Dereli
Murat Dalkılıç > canlandırdığı karakter > Murat Dalkılıç
Sergen Yalçın > canlandırdığı karakter > Sergen Yalçın
Esra Dermancıoğlu > canlandırdığı karakter > Yelda Yeşil
Belma Canciğer > canlandırdığı karakter > Ceren Özdemir
Önder Açıkbaş > canlandırdığı karakter > Kadri Sarıtepe
Cenk Ertan > canlandırdığı karakter > Oktay Atabay
Çiçek Dilligil
Suat Sungur

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More