Gönül İşleri Dizisi İzle



Gönül İşleri Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Star Tv ekranlarında yer alan yeni dönem dizilerinden bir tanesi olarak karşımıza çıkan Gönül İşleri, güçlü kadrosu ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Sinem Kobal, Selam Ergeç ve Bennu Yıldırımlar gibi önemli isimlerin ye aldığı dizinin konusu hakkında da sizlere detaylı bilgiler sunalım.


Bir ailenin dramatik yaşam öyküsü ve garip aile ilişkilerini anlatan dizi çok konuşulacağa benziyor ve az önce de belirttiğimiz gibi oyuncu kadrosu olarak gerçekten kaliteli isimler yer alıyor. Bizler bu yazıyı yazarken dizi 1. bölümün fragmanı ile karşımızda olacak ve tanıtıma bakıldığında gerçekten büyük bir dram dizisinin bizleri beklediğini de net bir şekilde görebiliyoruz.

Selam Ergeç dizinin en etkili isimlerinden bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor ve Muhteşem Yüzyıl dizisi ile de gönülleri fetheden bu ismi artık yeni dizide izleyeceğiz.

Belli olan kadroda yer alan isimleri yukarıda sizlere sunduk ve dilerseniz hikayeye de biraz değinelim.

Gönül İşleri Dizisi Konusu Nedir?

3 kız kardeşin ailesi ile yaşadığı problemler ve farklı karakterlere sahip olmaları nedeniyle huzursuz bir aile ortamı onları bekliyor. Genç olmalarının verdiği asilikle hareket eden ve söz dinlemeyen bir karaktere sahip olan bu 3 farklı isim, muhteşem oyunculukları ile de bizleri ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor. Annelerinin aniden gidişiyle kendileriyle ve babalarıyla birlikte bir başlarına kalan üç kız kardeşin hayatla ve aşkla iç içe hikayesini anlatan Gönül İşleri’nde Bennu Yıldırımlar(SERVET), üç kız kardeşin en büyüğünü canlandırıyor. Düğün organizasyonu yapan bir şirkette çalışan büyük abla Servet, Selma Ergeç(SAADET)’in canlandırdığı, aşktan yana şansı hiç gülmeyen Saadet ve evin en küçüğü,en delidolusu, en hayalperesti Sinem Kobal(SEVDA)’ın canlandırdığı Sevda ve babalarının “herşeyi ters” hikayesinde, her kadın kendi arayışlarını bulacak.
Sizler de Star Tv ekranlarında diziyi izleyebilir ve büyük bir aile dramına yeni sezonda ortak olabilirsiniz.

Gönül İşleri Dizisi Oyuncuları;

Sinem Kobal > canlandırdığı karakter > Sinem Kobal
Bennu Yıldırımlar > canlandırdığı karakter > Servet
Selma Ergeç > canlandırdığı karakter > Sevda
Timuçin Esen
Ali Ersan Duru
Fırat Çelik
Nihan Büyükağaç
Sezai Aydın
Kaan Yılmaz

Oyuncu kadrosu netleştikçe, sitemizde gerekli güncellemeler yapılacaktır.

GÖNÜL İŞLERİ DİZİSİ FRAGMANI

star canlı Gönül İşleri Dizisi Canlı İzlemek İçin TIKLAYINIZ


sinem kobalın yeni dizisi gönül işleri, gönül işleri konusu, gönül işleri oyuncu kadrosu kimler, star gönül işleri, startv gönül işleri 1.bölüm ne zaman, gönül işleri hangi gün saat kaçta

gönül işleri dizisi, gönül işleri dizisi konusu, gönül işleri dizisi oyuncu kadrosu, gönül işleri dizisi hangi kanalda, gönül işleri dizisi ne zaman başlıyor, gönül işleri dizisi oyuncuları kimler, gönül işleri dizisi başrol oyuncuları, sinem kobal yeni dizisi ne zaman başlıyor, bennu yıldırımların yeni dizisi ne zaman başlıyor, selma ergeçin yeni dizisi ne zaman başlıyor, selma ergeç gönül işleri dizisi, bennu yıldırımlar gönül işleri dizisi, sinem kobal gönül işleri dizisi, timuçin esenin yeni dizisi ne zaman başlıyor, fırat çelikin yeni dizisi ne zaman başlıyor, ali ersanın yeni dizisi gönül işleri dizisi ne zaman başlıyor, kaan yılmaz gönül işleri dizisi tibet, gönül işleri dizisi resimleri, gönül işleri 

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More