Hayat Yolunda Dizisi Oyuncuları ve Konusu



Yıllar önce çekilen ve ardı arkasına defalarca kez yayınlanan Doktorlar dizisi herkesin beğenisini kazanmış ve büyük bir başarıya imza atmıştı. Yine benzer bizi olan Hayat Yolunda, çok yakın zamanda Kanal D ekranlarında başlayacak. Çekimleri devam eden ve tanıtım fragmanları ekranlarda dönmeye başlayan dizi, güçlü oyuncu kadrosu ve tarzıyla merak konusu olmuş durumda. Engin Öztük, Nur Fettahoğlu, Burak Yamantürk ve daha pek çok ismi bünyesinde barındıran Hayat Yolunda bakalım Doktorlar dizisinin yakaladığı başarıyı 2014 senesinde yakalayabilecek mi?


Yönetmen koltuğunda Feride Kaytan'ın oturacağı dizinin yapımcılığını D Production üstleniyor. Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Ediz Hun'u hastanenin baş hekimi rolünde izleyeceğimiz dizinin senaryosunu Nuran Evren Şit kaleme alıyor.

Hayat Yolunda Dizisinin Konusu;

Ömrünü hastalarına ve onların sorunlarına adamış profesör doktor Veysel Bey, hastanenin borçları sebebiyle zor zamanlar geçirmekte ve çalışanlarının bir kısmının istifa ederek hastaneden ayrıldıklarını öğrenmektedir. Hastanenin kapanmasına gönlü bir tülü razı gelmeyen Veysel Bey, hastaneyi kurtararak gün yüzüne çıkartacak bir ekip kurmaya karar verir.

Veysel Bey'in kızı da bir doktordur ve üniversiteden tanıdığı, aynı zamanda babasının da öğrencisi olan bir grup doktoru bir araya getirir. Birbirlerinden çok farklı karakterlere sahip olan beş doktorun tek ortak noktası, başkalarının dertlerine derman olmak istemeleridir. Ancak bu esnada, kendi dertlerini çözmek, tam anlamıyla onların başarabileceği bir şey değildir. Zaman içerisinde birbirleri için vazgeçilmez olan bu ekip, hastanenin kurtarılması anlamında büyük bir yol kat etmektedir.

Hayat Yolunda Dizisi Oyuncu Kadrosu;

Ediz Hun > canlandırdığı karakter > Veysel Güçlü
İlker İnanoğlu  > canlandırdığı karakter > Alp Günay
İpek Karapınar > canlandırdığı karakter > Yelda Güçlü
Burak Yamantürk > canlandırdığı karakter > Selim Savaş
Ceyda Tepeliler > canlandırdığı karakter > Seza Türk
Sinem Öztürk > canlandırdığı karakter > Melis Saka
Engin Öztürk > canlandırdığı karakter > Cem Korcan
Nur Fettahoğlu > canlandırdığı karakter > Şafak Günay

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More