Şeref Meselesi Dizisi



ŞEREF MESELESİ DİZİSİ...

Şeref Meselesi dizisi hangi gün hangi kanalda yayınlanıyor. Şeref Meselesi dizisinin oyuncuları kimler. Şeref Meselesi, Kanal D de ne zaman yeni son bölümü var.

Sitemizin dizi bölümünde sizlere yeni dizileri tanıtmaya ve diziler hakkında bilgiler vermeye devam ediyoruz. Eylül ayının gelmesi ile beraber kanallar yeni sezon ile ilgili tüm yeniliklerini ve sürprizlerini bir bir tanıtmaya başladı. Televizyonlarda yeni sezonda yine birbirinden güzel bir çok dizi yer alacak. Yeni sezon için yeni başlayacak dizilerini tanıtmaya başlayan kanalların arasında olan Kanal D yeni Şeref Meselesi adlı dizisi ile oldukça iddialı
görünüyor. 
Kanal D Şeref Meselesi dizisi sezonun en iddialı dizileri arasında çünkü başrollerinde Kerem Bursin ve Şükrü Özyıldız yer alıyor. Şeref Meselesi dizisinde iki kardeşi canlandıracak olan Kerem Bursin ve Şükrü Özyıldız gibi isimlerin yanı sıra Şeref Meselesi dizisi başrollerinde Yasemin Kay Allen, Şükran Ovalı ve Burcu Biricik gibi başarılı isimler yer alıyor. 
Kanal D Şeref Meselesi dizisi Tamer Kılıç ve Soner Kılıç adında iki kardeşin babalarının ölmesi ile büyümek zorunda kalmaları ve İstanbul'a yerleştikten sonra yaşadıkları korkunç olay ile iki kardeşin yolları ayrılacak. Tamer ve Soner adında iki kardeşin hayatını anlatacak. Şeref Meselesi dizi oyuncuları kimler, Şeref Meselesi dizi konusu nedir, Şeref Meselesi ne zaman gibi soruların sorulması üzerine dizi hakkında bilgileri sizler için derledik.


Şeref Meselesi Dizi Oyuncuları Kimler?


Şeref Meselesi Dizisi Tamer Kılıç - Kerem Bürsin
Şeref Meselesi Dizisi Soner Kılıç - Şükrü Özyıldız 
Şeref Meselesi Dizisi Füsun - Şükran Ovalı
Şeref Meselesi Dizisi Kübra - Burcu Biricik  
Şeref Meselesi Dizisi Özge - Yasemin Kay Allen
Şeref Meselesi Dizisi Selim - Uğur Uzunel
Şeref Meselesi Dizisi Sadullah - Taner Turan
Şeref Meselesi Dizisi Gül - Alma Terzic
Şeref Meselesi Dizisi Ender - Baki Çiftçi
Şeref Meselesi Dizisi Nihat - Kaan Uluca
Şeref Meselesi Dizisi Neriman - Sezin Bozacı
Şeref Meselesi Dizisi Hakkı - Hakan Salınmış
Şeref Meselesi Dizisi Fatma - Şebnem Doğruer
Şeref Meselesi Dizisi Ayhan - Ahmet Dizdaroğlu
Şeref Meselesi Dizisi Hasan - Şerif Erol
Şeref Meselesi Dizisi Zeliha - Tilbe Saran



Şeref Meselesi Dizi Konusu Nedir



Şeref Meselesi dizisinin konusu; Yiğit, dış görünüşüne önem veren, çekici, yiyen, içen, çapkınlık yapan ve çevresiyle rahat iletişim kurabilen, sosyal biriyken; Emir ise Yiğit’in tam tersine görünüşüne önem vermeden daha çok zeki, aklına güvenen ve çalışkan biridir.
Bu iki kardeş birbirinden her ne zıt olsa da, birbirine oldukça bağlıdır. Bu iki kardeşin yaşamları, dedelerinin ölmesinden sonra Ayvalıktan İstanbul’a taşınmalarıyla başka bir yön alacaktır. İstanbul’da taşındıkları mahallede, mesafeli ve alımlı güzel Sibel iki kardeşin de gönlüne girerken. Sibel’in arkadaşları olan Kübra ve Derya’da, Yiğit’in çekiciliğine kapılırlar.


Şeref Meselesi oyuncuları; Yiğit Kılıç (Kerem Bürsin), Emir Kılıç (Şükrü Özyıldız), Sibel (Yasemin Allen), Derya (Şükran Ovalı), Kübra (Burcu Biricik), Gül (Alma Terziç), Sadullah (Taner Turan), Selim (Uğur Uzunel), Ender (Baki Çiftçi), Nihat (Kağan Uluca), Neriman (Sezin Bozacı), Hakkı (Hakan Salınmış), Fatma (Şebnem Doğruer), Ayhan (Ahmet Dizdaroğlu), Hasan (Şerif Erol), Zeliha (Tilbe Saran).
ŞEREF MESELESİ FRAGMANI
Kanal M Sinema tv canlı izleCanlı İzlemek İçin TIKLAYINIZ
Şeref Meselesi dizisi tanıtım fragmanı yayındın. İşte fragmanı

 
kerem bursin yeni dizisi, kerem bürsin yeni dizisinin adı ne, kerem bürsin yasemin allen yeni dizisi, kerem bürsin şeref meselesi dizisi yasemin allen, şeref meselesi dizisi oyuncuları, şeref meselesi kerem bürsinin sevgilisi kim, yasemin allen yeni dizisi, kanal d şeref meselesi dizisi konusu ne, şeref meselesi dizisi kanal d, seref meselesi oyuncuları kim, şerefmeselesi dizisi oyuncu kadrosu, şeref meselesi oyuncuları, şeref meselesinin konusu, şeref meselesi ne zaman, şeref meselesi fragmanı, şeref meselesi tanıtım fragmanı yayınlandı mı
Şeref Meselesi dizisi Kanal D’de yayınlanacak. Dizinin günü ve saati daha belli olmadı.

şeref meselesi dizisi, şeref meselesi dizi oyuncuları kimler, şeref meselesi oyuncu kadrosu, şeref meselesi dizisinde kim kimdir, şeref meselesi dizisindeki karakterlerin isimleri, şeref meselesi dizisinde kim kimi oynuyor, şeref meselesi dizisi hakkında bilgi, şeref meselesi oyuncu isimleri, şeref meselesi oyuncu resmleri, şeref meselesi dizisi oyuncu kadrosu resimli, kerem bursinin yeni dizisi, kerem bursin şeref meselesi dizisi, kerem bursin yeni dizisinin adı, güneşi beklerken oyuncuları, kanal d şeref meselesi dizisi izle, şeref meselesi dizisi 1. bölüm fragmanı, şeref meselesi 1. bölüm, şeref meselesi dizisi fragman, tanıtım videosu, kerem bursin ve şükrü özyıldız, yeni başlayan diziler, yeni başlayan dizi listesi, yeni dizilerin isimleri,

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More