O Ses Türkiye Son Durum Kim Hangi Takımda



O Ses Türkiye 14 Ekim 2014 Fragmanı izleTv8 kanalında O Ses Türkiye yarışmasında 06 Ekim 2014 Pazartesi ve 07 Ekim 2014 Salı günleri kimler seçildi. Hangi yarışmacı hangi takıma gitti. Ebru Gündeş’in, Hadise’nin, Gökhan Özoğuz’un, Mazhar Alanson ve Fuat Güner’in takımında kimler var.
• Hadise’nin Takımı: Abdurrahman Uruç, Azat Toğluk, Barış Anıl Akte, Damla Olçum, Gamze Yeşilay, Karima Gouit, Oğulcan İlker, Sezgin Seyman.

• Ebru Gündeş’in Takımı: Aslı Zengin, Beste Bulut, Emincan İçer, Emir Demircioğlu, Emrah Keskin, Engin Avcı, Erdem ve Kürşat Çömlek, Hazal Erişkin, Kubilay Göçli, Şükrü Turan, Yunus Emre Tekin.
• Gökhan Özoğuz’un Takımı: Kaya Aslantepe, Melda Şişman, Mimoza Cendey, Pelin Sude Çelikkol, Zehra Akalın.

• Mazhar Alanson ve Fuat Güner’in Takımı: Ceyda Temizler, Deha Duygu Sayar, Furkan Kesat, Mehmet Taşdemir, Nilay Öncü, Seçil Gür, Tuğba Bilgili, Yusuf Yiğitarslan.

tv 8 tv canlı izle O Ses Türkiyeyi Canlı izlemek İçin TIKLAYINIZ

O Ses Türkiye 6.Bölüm Fragmanı izle,O Ses Türkiye Tv8 14 Ekim 2014 6.Bölüm Tanıtım Fragmanı izle,O Ses Türkiye 14 Ekim 2014 Fragmanı izle,O Ses Türkiye 14.10.2014 Fragmanı izle,O Ses Türkiye Tv8 izle,O Ses Türkiye Tv8 Fragmanı,O Ses Türkiye Tv8 Fragmanları

O Ses Türkiye Tv8 ekranlarında 2015 yeni sezon başladı.TV8’de pazartesi-salı günleri ekrana gelecek programın 14 Ekim 2014 6.Bölüm Tanıtım Fragmanı yayınlandı.O Ses Türkiye 14 Ekim 2014 6.Bölüm yayını sitemizde olacak.

O Ses Türkiye’de birbirinden güçlü ve yetenekli sesleri tekrardan tv8 ekranlarında izleyeceğiz.O Ses Türkiye Tv8 Jürisi Hadise,Gökhan (Athena),Ebru Gündeş ve Mazhar Alanson,Özkan Uğur oldu.

 

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More