Afacan ve Kurbağa Surat XpanD 3D Filmi İzle



Tür: Animasyon, Aile

Yönetmen: Peter Dodd

Seslendirenler: Nikolaj Lie Kaas, Thure Lindhardt, David Bateson

Yapım: Danimarka / 2011
Süre: 78 dk.

Vizyon Tarihi: 30 Eylül 2011






Victor 10 yaşında sıradan bir kasabada yaşayan bir çocuktur. Sıkıcı yaz aylarını arkadaşları Jacob, Clara ve köpeği Sosis ile türlü yaramazlıklar yaparak geçirirler. Ta ki bir gün kasabalarına gezici bir sirk gelinceye kadar... Sirkin sahibi 'Cannonball King'in son bir gösteri yapacağını kasabada yaşayan herkesin bu son gösteride ortaya çıkıp kendi becerilerini gösterebileceğini ilan eder.



Fakat bu eğlenceli teklif kasabanın en kötü yürekli ve en çirkin kişisi Freddy Frogface (Kurbağa Surat)’in Victor ve arkadaşlarına meydan okumasıyla zor bir hal alır. Şimdi bu cesur çocuklar köpekleri Sosis ile Freddy’nin her türlü engelini aşarak sirk gösterisine katılmaya çalışırlar.



Danimarkalı çocuk kitapları yazarı Ole Lund Kirkegaard'ın aynı adlı çocuk kitabından uyarlanan filmin hedef kitlesi heyecanlı maceraları seven çocuklar.

Peter Dodd'ın yönettiği ve Nikolaj Lie Kaas, David Bateson, Nicolaj Kopernikus, Ole Thestrup, Lars Ranthe'nin oynadığı ''Afacan ve Kurbağa Surat'' adlı filmin konusu şöyle;


Victor adlı küçük bir çocuğun ve çevresindeki arkadaşlarının yaz tatili maceraları anlatılıyor. Filmde, Claire'yi Aslı Tandoğan, Victor'u Onur Kırış, Jacop'u Mustafa Oral ve Freddy'yi Düzgar Aksoy seslendirdi.







Etiketler: Afacan ve Kurbağa Surat filmini izle, Afacan ve Kurbağa Surat full izle, Afacan ve Kurbağa Surat hd izle, Afacan ve Kurbağa Surat Afacan ve Kurbağa Surat 3d, Afacan ve Kurbağa Surat izle, ... çünkü Freddy Frogface full olarak oyun peşinde koşmaktadır Freddy Kurbağa Surat Full izle izle, Kurbağa Surat Full izle online full izle. ... Afacan Çocuk Dennis · Ben 10 (Benten) · Bugs Bunny · Caillou - Kayu · Casper · Cedric

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More