Ayrıntılı Türkiye ve Dünya Haritası Burada Kurulumsuz 3 Boyutlu



İller daha yakından incelemek için gitmek istediğiniz ilin üstüne iki kere tıklayın yakınlaşacaktır…Tam Ekran / Google Map Haritası, Türkiye ilçe Haritaları ve Cadde Sokak sorgulama imkânı, Mesafe - Alan ölçümü, Yol Tarifi, Rakım ve koordinat belirleme 3 Boyutlu Görüntülere Hayran Olacaksınız.








3 boyutlu görüntü için haritan Sağ Üst Tarfında Harita-Uyd-Ar.-Earth var. Buarada Earth tıklayın 3 boyutlu binaları görün dünyayı tarayın.








Etiketler: ; Burdur,Adana,Adıyaman,Afyon,Ağrı,Aksaray,Amasya,Ankara,Ant alya,Ardahan,Artvin,Aydın,Balı kesir,Bartın,Batman,Bayburt,Bi lecik,Bingöl,Bitlis,bizim köy,Bolu,Bursa,Çan kırı,Çanakkale,Çorum,Denizli,Diyarbakır,Düzce,E rzurum,Edirne,Elazığ,ERZİNCAN,Eskişehir,Gaziantep,Gir esun,Gümüşhane,Hakkari,Hatay,Iğdır,ilçeler,ilçesi,ili,iller,Isparta,İstanb ul,İzmir,Kahramanmaraş,Karabük,Karaman,Kars,Kastamonu,Kayser i,Kilis,Kırıkkale,Kırklareli,Kırşehi r,Kocaeli,Konya,köyler,köyü,Küta hya,Malatya,MANİSA,mardin,Mers in,Muğla,Muş,nerde,nerede,Nevşehir,Niğde,Or du,Osmaniye,Rize,Sakarya,Samsu n,şanlıurfa,Siirt,Sinop,Şırnak,Sivas,Tekirdağ,Tokat,Trabzon,Tunceli,Uşak,Van,Yalova,Yozgat,Zonguldak

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More