Yok Böyle Dans izle 31 Ekim Pazartesi 2011





Yok böyle Dans 2. Bölüm’ü ile 31 Ekim 2011 Pazartesi Show tv Ekranların’da Devam Ediyor…

Geçen yıl Show TV ekranlarında izlenme rekorları kıran “Yok Böyle Dans” yeni yayın döneminde de yine rekorlar kırmaya aday. Acun Ilıcalı’nın hem yapımcılığını hem de jüri üyeliğini üstlendiği Yok Böyle Dans, 31 Ekim Pazartesi akşamı ikinci bölümü ile show televizyonu ekranlarında olacak.


CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..
Birbirinden ünlü isimlerin dans pistinde yeteneklerini sergilediği izlenme rekorları kıran Yok Böyle Dans, yeni yayın döneminde yine bomba gibi devam ediyor.

Acun Ilıcalı ile birlikte Azra Akın, Tan Sağtürk ve Sait Sökmen’in jüri üyeliğini yaptığı programın sunuculuğunu ise Burcu Esmersoy üstleniyor.Bu sene sanat, spor, moda, futbol dünyasından isimlerin yer aldığı yarışmada kimler yok ki?


Bu sene şarkıcı Nez, 2008 Miss Globe Dünya Güzeli Almeda, manken-sunucu Özlem Yıldız, modacı Ivana Sert, şarkıcı Hakan Peker, şarkıcı Aşkın Nur Yengi, oyuncu Alp Kırşan, ralli pilotu Burcu Çetinkaya, şarkıcı Altay, eski futbolcu İlhan Mansız, manken Şenol İpek, manken Özge Ulusoy, Survivor yarışmasından tanıdığımız Aydın, Helin Avşar ve radyocu Cem Ceminay dans pistinde kıyasıya yarışacak ünlüler olacak.

Ünlüler aldıkları eğitimlerle dans yeteneklerini her gün biraz daha geliştirirken seyirciler de ekran başında bu gelişim sürecine birebir tanıklık edecek. Jüri ile birlikte onlar da verdikleri oylarla her haftanın birincisini ve elenenini belirleyecek. Televizyonun ünlü isimlerini en renkli ve en hareketli halleriyle ekranlara taşıyacak Yok Böyle Dans, geçen sezon olduğu gibi bu sezon da televizyon dünyasının en çok konuşulan programlarından biri olacak.

Geçtiğimiz sezon Azra Akın’ın birinci olduğu “Yok Böyle Dans”, koreografilerinden kostümlerine birbirinden farklı ve göz kamaştıran dans gösterileriyle 31 Ekim Pazartesi günü saat 20.00’de Show TV’de!

Etiketler: 31 ekim izle özet yok böyle dans,yok böyle dans 2 bölüm,yok böyle dans 31/10/2011,yok böyle dans 31/10/2011 izle özet,yok böyle dans programı 31 ekim,yok böyle dans son bölüm izle özet,yok böyle dans tanıtım fragmanı 2 bölüm,yok böyle dans yarışmacılar performans izle 31 ekim,yok böyle dans yeni bölüm 31 ekim izle özet,yok böyle dans yepyeni bölüm 31 ekim bölümü, böyle, Ekranlarda, günü, Pazartesi, Yok Böyle Dans 2. Bölümü Pazartesi Günü Ekranlarda Haberi, Yok Böyle Dans 2. Bölümü Pazartesi Günü Ekranlarda Haberleri, Yok Böyle Dans 2. Bölümü Pazartesi Günü Ekranlarda Hakkında, Yok Böyle Dans 2. Bölümü Pazartesi Günü Ekranlarda , Yok Böyle Dans 2. Bölümü Pazartesi Günü Ekranlarda Son Dakika yok böyle dans son bölüm izle

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More