Kurtlar Vadisi Pusu 135.Bölüm izle 3 Kasım 2011




Kurtlar Vadisi Pusu 135.bölüm fragmanı yayınlandı. Bir Önceki bölümde Kara ve Polat ilkkez karşı karşıya gelecekti. Kara Polat Alemdar’ı mekanında ağırlıyor. Polat ve Kara Kurtlar Vadisi Pusu’da beraber mi iş yapacak ? Kurtlar Vadisi Pusu 135.bölüm merakla bekleniyor . Kurtlar Vadisi Pusu 135.bölümü 3 kasım perşembe akşamı TNT ekranlarında olacak. Fragman henüz çıkmadı. Ancak çıkar çıkmaz yine bu sayfada bulabileceksiniz


134.bölümü izlemek için tıklayınız

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..


134.bölümün özeti şöyle :

Kurtlar Vadisi Pusu’nun nefesleri kesecek 134. bölümü, 27 Ekim Perşembe akşamı TNT ekranlarında olacak. İşte 134. bölümde yaşanacaklar:
Abdülhey, adamına zamanında ulaşamamış, araba Davut Tataroğlu ve İnci’ye çarpmıştır. Hemen hastaneye kaldırılan Davut ve İnci’nin durumu ağırdır.

Polat Alemdar ve Memati, polis servisine gerçekleştirilecek terör saldırısını engellemek için harekete geçerler. Abdülhey ise Davut ve İnci’ye çarpan adamını gizlemiş, Polat ve Memati’ye yetişmeye çalışmaktadır.

Polat ve İnci’nin evlendiğinden habersiz olan ve Polat’ı hastanede ziyaret etmeye karar veren Leyla, ondan evlenmemesini ister. Ömer Baba ise, Elif’i parka götürür, ancak Elif bir anda ortadan kaybolur.

Kaşifoğlu’nun yeni hedefi ise Kara’nın oğlu Ferman’dır. Ferman, Kaşifoğlu’nun tuzağına düşer, ancak beklemediği bir sürprizle karşılaşır.

Kurtlar Vadisi Pusu’nun aksiyon dolu 134. bölümü 27 Ekim Perşembe akşamı TNT’de olacak...

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More