Yetenek Sizsiniz Türkiye 22-23 Ekim 2011 izle



Yetenek Sizsinin Türkiye 22 Ekim 2011 Cumartesi ve 23 ekim 2011 pazar akşamı Show Tv ekranlarında yayınlanacak. Birbirinden yetenekli yarışmacıların katılacağı Yetenek sizsiniz Türkiye’de, Jüri üyesi olarak Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve programa yeni katılan Sergen Yalçın ilgi ile izlenecek.



Yarışmanın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstelenen Acun, en yeni bölümü ile erkanlarda olucak. Yetenek Sizsiniz Türkiye 22 ekim 2011 ve 23 ekim 2011 günü keşfedilmeyi bekleyen yeni yetenekler sahne alacak.






Türkiye’deki yetenekleri keşfeden ve yayınlandığı tarihten itibaren büyük beğeni kazanan Yetenek Sizsiniz Türkiye 22 ekim cumartesive 23 ekim pazar akşamı saat 20:00′de nefeleri kesecek. Saklı kalmış yetenekleri Türkiye’de milyonların önüne çıkaran bu güzel yarışma programını ilgi ve merakla izleyen herkese duyrulur.




Yetenek Sizsiniz Türkiye 22 – 23 Ekim 2011 Kıbrıs Girne Üniversitesi izle. Evet arkadaşlar Yetenek Sizsiniz Türkiye Kuzay Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Girne Üniversitesi yetenekleri ile bu akşam bizlerin karşısında yer alıyor. Değerli Türk halkı, şehit haberleri arkasından bu yetenek sizsiniz türkiye 22 ekim 2011 aydın ve yetenek sizsiniz türkiye 23 ekim 2011 aydın yarışma programını hiç eklemek istemiyorum. İçimden gelmiyor. Lakin söz verdik yetenek sizsiniz türkiye bölümleri full eklenicek diye. Türk insanına sözünde durmak yakışır. Artık Yetenek Sizsiniz türkiye ön elemeleri başlıyor. Şimdi size sırayla Yetenek Sizsiniz Ekim ayı 2011 elemeri tarihleri ve yerlerini yazacağız. Sonunda Yetenek Sizsiniz türkiye 22 Ekim Elemeleri ve Yetenek Sizsiniz Türkiye 23 Ekim 2011 Ön elemelerini izleme imkanı bulabildik. Elemeler aynı saatler arasında, farklı tarih ve illerde yapılacaktır. Toplam 4 adet eleme, 4 ayrı il ‘de gerçekleşicek. Bunlar; İstanbul – Ankara – Aydın ve Antalya illerinde ön elemeleri izleme şansı yakaladık. Daha önceden evet alan herkes teker teker daha iyi performanslarını sergilemek için daha müthiş gösterilerle karşımıza çıkacaklar. Kıbrıs Girne Üniversitesinde Şişelerle müzik çalan adam, Gökhan Börek abisinin hediyesi olan bir dans türü sergiliyor. Erman isimli bir adam şişlerle müzik yapıyor. Tonozdan gelen Momo şarkı söylüyor. Momo her soruya A,a diye acayip sesler çıkartıyor. Yetenek Sizsiniz Türkiye Rapçileri, Dansçılar,

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More