Arka Sıradakiler Umut 8.Bölüm izle 6 Kasım



Gamze ve Oktay’ın yolu, Hilal ve Ökkeş’i kapalı kaldıkları odadan kurtarmak üzere birbirlerinden habersiz geldikleri okulda bir kere daha birleşir. Eskiye dair hesaplaşmaları devam ederken Gamze bir kere daha Oktay’ı karşısına çıkmaması için uyarır. Ancak Ahmet aynı dakikalarda Gamze ve Oktay’ın evlilik fotoğraflarını görmüş ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğramıştır. Kendisini kandırılmış, ihanete uğramış hisseden Ahmet, Gamze ve Oktay’a büyük bir oyun oynayacaktır.

Cafe’de duvar resmi yapmaya devam eden Seda ve İbo yakınlaşmaya devam ederler. İbo, Sibel’in ölümünden sonra ilk defa birine ilgi duymaktadır ve bu onun için oldukça korkutucudur. Kenan, nihayet Müge’ye duygularını itiraf eder. Fakat hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşır, Müge, ona Tayfun ile birlikte olduklarını söyler. Ertesi gün Kenan, Tayfun ve Müge için oldukça zorlu geçecek, kimin yalan kimin doğru söylediği kafaları karıştıracaktır. Hilal, Semih ve tayfasından intikam almayı kafasına koymuştur. Korkut’un ise Seda için acımasız planları vardır.
Arka Sıradakiler Umut 7. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..


Arka Sıradakiler Umut 8. Bölüm Fragmanı izle Arka Sıradakiler Umut 8. Bölüm izle Arka Sıradakiler Umut 8. Bölüm Fragmanı izle Arka Sıradakiler Umut 8. Bölüm izle Arka Sıradakiler Umut 9. Bölüm Fragmanı izle Arka Sıradakiler Umut Son Yeni Bölüm Fragmanı izle Seyret

 

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More