Beni Affet 552. Bölüm izle 30 Nisan 2014



Beni Affet 552. Bolum

Beni Affet 552. Bölüm Tek Parça izle,Beni Affet 552. Bölüm Full Tek Parça izle,Beni Affet 552. Bölüm Full Tek Parça seyret,Beni Affet son bölüm izle,Beni Affet 552. Bölüm izle

Tüm aile hastanede Cüneyt’in hayata tutunması için dua ederken, oğlunun başına gelen felaketten haberi olmayan Zühre, Osman ve Yıldız’dan duyduklarıyla mahvolur. Cüneyt için acı bekleyiş devam ederken, herkes bu kötülüğü kimin yaptığından bihaberdir. Ancak cevap yanı başlarındadır. Eylül, Cüneyt’e yaptıklarını Tunç’a anlatır.

Bahar, kocası Kemal’in abisi için duyduğu acıyı paylaşırken, Umut ve Kader babalarından bir haber çıkacağına dair inançlarını yitirmemiştir. Ancak Şahin’le ilgili utanç verici gerçeği bilen Sevgi’nin içi içini kemirir. Öte yandan Cesur, sonunda Şebnem’in izini bulur.
ÖNCEKİ BÖLÜMLERİ HATIRLAYALIM
Büyük intikam planı kendisine zarar veren Eylül, canından bir parça olan bebeğini kaybederek Cüneyt’in canına kastetmiştir. Eylül gözünü kırpmadan elini kana bularken, Cüneyt’i ilk bulan kişi Feride olur. Kalbi hayatının aşkı Feride için atan Cüneyt’in yüreği çektiği acıya dayanabilecek midir? Öte yandan bu korkunç manzarayı gören Kemal, Osman ve Yıldız perişan olurlar.

Şahin’e inandığı için kendisini suçlayan Sevgi, bu durumu çocuklarından saklamak ister. Sevgi için Şahin artık ölmüştür. Ancak Cesur Şahin’i ortadan kaldırmak için Sevgi’yi kullanma niyetindedir. Sait ise Leyla’nın babası Kadir’le işbirliği içerisindedir.
Bebeğini kaybettiği gün yaşama amacını da yitiren Eylül, olanlardan Cüneyt’i sorumlu tutar. Eylül artık patlamaya hazır bir bombadır. Eylül’ü karşısında görerek şaşkına dönen Cüneyt, onun öfkesini kontrol etmeye çalışırken, Eylül’ün Cüneyt’in kalbini acıtacak hamlesi ne olacaktır? Feride Cüneyt’e ulaşmaya çalışırken, Yıldız ise sonunda annesine rest çeker.
Sevgi’ye Şahin’le ilgili bildiklerini anlatan Kemal’in doğruları söylediğini kağıt üstünde de gören Sevgideliye döner. Şahin kendisine sahte nikah kıymıştır. Bahar ise annesinin tüm bunları öğrendiğinden bihaberdir. Öte yandan Leyla, babasıyla geçmişin hesaplaşması içindedir.
Kemal Şahin’i yakalatmak için kanıt peşinde koşarken, Kemal’in kapısını çalan Sevgi, kocası hakkında öğrendikleriyle şoke olur. Sevgi’ye Şahin’le yaşadığı hayatın sahte olduğunu anlatan Kemal, onu inandırabilecek midir? Öte yandan Umut’la birlikte babasını ziyarete giden Leyla’nın babasına olan öfkesi dinmez.
Cüneyt ve Feride son zamanlarda yaşananların ağırlığı altında ezilirler. Cüneyt’in fikriyle Dilek’i de alarak ufak bir kaçamak yapmak isteyen ikili hazırlığa koyulurken, hastaneden taburcu olan Eylül, soluğu kızının mezarında alır. Tunç’ta perişan haldeki Eylül’ün acısını paylaşırken, Zühre ve Osman Eylül’densert bir tepki görecektir.
Şahin’in Sevgi’yle yaptığı evliliğin görüntüden ibaret olduğunu çözen Kemal, polisle işbirliği yaparak sahte nikah memurunu konuşturmak ister. Planı umduğu gibi giden Kemal için işler son anda karışır. Gelişmelerden bihaber olan Bahar ve ailesi ise buzdağının görünen yüzüyle ilgilemektedir. Öte yandanLeyla’nın babası Kadir, kızıyla ilgili Umut’tan yardım ister.
Yangında hayatını kaybedenlerin aileleri olup olmadığını kesin olarak öğrenmek isteyen Feride ve Dilekiçin gergin bekleyiş sona erer. Cüneyt sevdiği kadına destek olurken, sonuç Dilek’in elleri arasındadır.Feride için anne babasına kavuşma fikri hayallerinde mi kalacaktır?
Eylül’ü ziyarete gelen Tunç ise perişan haldedir.
Sevgi’nin kimliğinin sahte olduğunu öğrenen Kemal, gizlice bu işin peşine düşer. Şahin’e başından beri güvenmeyen Kemal, Sevgi ve Şahin’in evliliklerinin de sahte olduğunu düşünür. Kemal, bu kumpası çözmekte kararlıdır. Öte yandan babasını karşısında bularak yaşadıklarının öfkesini haykıran Leyla, af dileyen babasına bir şans daha verecek midir?
Eylül’ün ve bebeğinin başına gelenlerden Cüneyt’i sorumlu tutan Tunç, her şeyi Eylül’e anlatmak ister. Bunu engellemek isteyen Kozan ailesi için Tunç’u zapt etmek kolay olmayacaktır. Cüneyt ve Feride ise hastaneye Eylül’ü ziyarete gelir. Cüneyt bebeğini kaybettiğini kabullenemeyen Eylül’e gerçeği söyleyebilecek midir?
Eylül’ün kaybettiği bebeğinin babası olduğunu öğrenen Tunç, bebeğinin hayatıyla ilgili kararı Cüneyt’in verdiğini de öğrenir. Tunç tüm ailenin içinde Cüneyt’i suçlarken, Feride Tunç’a tepki gösterir. Kozlar paylaşılırken derin uykusundan uyanan Eylül, başına gelenlerin yıkımı içindedir.

..:: CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN ::..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle aşk dizisi oyuncuları,aşk dizisi konusu,aşk dizisi kimler oynayacak,aşk dizisinin konusu son aşk,son aşk dizisi hangi kanalda,son aşk dizisi hangi kanalda başlayacak,hazal kayanın yeni dizisi hangi kanalda olacak,aşk dizisi kanalı hangisi dizi,Justin tv izle sitemizde canlı maç izle imkanı sunmaktayız. Lig tv izle hariç justintv sayesinde canlı maç izleme keyfi yaşayın magazin,aşk dizisi,hazal kaya son dizisi,hazal kaya yeni dizisi,hazal kaya aşk dizisi,aşk dizisi oyuncuları,aşk ne zaman başlıyor,hazal kaya,hazal kaya hangi dizide oynayacak,hazal kaya yeni dizisinin ismi,hazal kaya yeni sezonda hangi dizide olacak,hazal kayanın yeni dizisi ne zaman başlayacak,

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More