Youtube ile video yükleyerek para kazanma



Youtube'a video yükleyerek para kazanabilirsiniz, tek yapmanız gereken youtube ve adsense hesabınızı ilişkilendirmek. Youtube ya yüklediğiniz videolardan para kazanacaksınız ve kazancınız banka hesabınıza aylık olarak düzenli bir şekilde ödenecek!

Yeni başlayan arkadaşlar için aşama aşama anlatıyorum:

1 - Buraya tıklayarak yeni bir YouTube hesabı oluşturun.
Konum bölümünü "Amerika Birleşik Devletleri (United States)" olarak ayarlayın ve cep telefonu numaranızı doğru verin doğrulama mesajı gelecek.


Eğer zaten YouTube hesabınız varsa ve ülke Türkiye olarak kayıtlı ise para kazanamazsınız, Kanalınıza girin ve Hakkında bölümündeki Düzenle butonuna basarak ülke bilgisini ABD yapın.


Youtube ile para kazanma: Kanal ayarları
Kanal düzenleme butonu


2 - YouTube en alt kısımdaki "Yaratıcılar ve İş Ortakları" linkine tıklayın.
3 - Sayfanın sağ tarafındaki (Eski versiyonlarda ortada da olabilir) "Become a Partner" butonuna tıklayın.
4 - Daha sonra "Get Started" butonuna tıklayın.
5 - "Hesabımı Etkinleştir" butonuna tıklayın.
6 - Hesabınızda para kazanmayı etkinleştirin başlıklı bir pop-up açılacak, anlaşmayı kabul ettiğinizi belirten üç kutucuğu da işaretleyip "Kabul Ediyorum" butonuna tıklayın.
7 - "Anladım" butonuna tıklayın.


YouTube para kazanmayı aktif etme
YouTube para kazanmayı aktif etme

Video Yöneticine girdikten sonra para kazanmak istediğiniz videonuzu seçin, İşlemler bölümünden "Para Kazan"a tıklayın.

Videonuzun karşısında dolar amblemi yeşil yanmaya başlayacak, eğer $ işareti siyah ise video inceleniyor demektir, daha sonra video para kazanmaya uygun ise işaret beyaz yanacak.

Tabi, kazandığınız paraları toplamak için bir Adsense hesabına ihtiyacınız olacak;

1 - Hesabınızdan Ayarlar bölümüne girin ve "Para kazanma" sekmesine tıklayın.
2 - Ödemem nasıl yapılacak? sorusuna tıklayın, karşınıza şöyle bir metin gelecek;



Youtube ile para kazan: Ödeme
Adsense hesabını ilişkilendirme



Ödemeler Google AdSense hesabı üzerinden yönetilir. Ödeme alabilmek için YouTube hesabınız ile AdSense hesabını ilişkilendirme işlemini yapmanız gerekir.

3 - "Adsense hesabını ilişkilendirme" linkine tıklayın.
4 - Sonraki butonuna tıklayın.

Eski versiyon kullanıyorsanız, Mevcut hesabımı kullan ve Yeni hesap oluştur seçenekleri görünecektir. Size uygun olanı seçtiğinizde, sizden bazı bilgiler isteyecek, hepsini gerçek bilgilerinizi verin ve ülke olarak ABD değil Türkiye olarak ayarlayın.

5 - "Evet, xxx@gmai.com giriş bilgilerini kullan" butonuna tıklayın.
6 - "Bize içeriğiniz hakkında bilgi verin" bölümünde, ilgili kutucuğu işaretleyip "Devam et" butonuna tıklayın.
7 - Ardından bilgileri doldurup, "Başvurumu gönder" butonuna tıklayın. Bir, iki gün içinde onaylanır adsense hesabınız.

Hesap onaylandıktan sonra, Adsense.com adresinden kazançlarınızı ve istatistiklerinizi inceleyebilirsiniz. Ya da, YouTube'un izlenme başına verdiği paranın istatistikleri için kanalınıza ya da video yöneticisine girip Analitycs butonuna tıklayın.

Herşey tamam, artık para kazanıyorsunuz...

* Yakında video eklenecek...

Youtube ya yüklediğiniz videolardan para kazanacaksınız ve kazancınız banka hesabınıza aylık olarak düzenli bir şekilde ödenecek!
Nasıl mı?
 youtubedan para kazanmak Youtubedan Para KazanYukarıda youtube kazançlarını görmektesiniz.
Bunu için size tek gereken şey Youtube dan para kazanmak için Youtube akedemisi eğitim seti.
Peki Youtube akademisi ile neler öğreneceksiniz.
Youtube dan para kazanma kazanç teknikleri
Youtube kazanç çeşitleri
Youtube video upload anlatımı
Youtube video İzlenmelerini arttırma yöntemleri
Youtube ayarları ve youtube strategy
Tüm bunları öğrenecek ve Youtube de kazancınıza kazanç katacaksınız.
Youtube dan para kazanmak gerçek mi?
Youtube dünyada en çok ziyaret edilen 3 siteden biri olduğunu biliyor musun?
Youtube bir video arama motoru ve arkasında GOOGLE arama motoru vardır.Bu yüzden Youtube’ye yüklediğiniz videolar hemen google tarafındn indexlenmektedir.
Youtube’de günlüklük video izlenme oranı 3 milyarın üzerinde, ayrıca her geçen gün izlenme sayısı artmaktadır.
Youtube mobile izlenme sayısı 100 milyonu geçmekte ve yine her geçen gün izlenme sayısı artmaktadır.
charlie bitme, Youtube dan Para KazanmaYukarıdaki videoyu örnek olarak gösteriyorum, iki kardeşten biri diğerininbaş parmağını ısırıyor bu haberde görüldüğü gibi yaklaşık 600.000 $ kazandırdı, 2013 itibari ile ve halen kazandırıyor. Sizlerde buna benzer amatör görüntülerden güzel kazanç elde edebilirsiniz.
Youtube dan para kazanmaya nasıl başlayacağım?
Youtube akadamisi eğitim seti ile adım adım öğreneceksiniz, videoları nereden bulacak ve ne sıklıkla yükleyeceksiniz, nasıl düzenleyeceksniz. Hesap ayarlarını nasıl yapacaksınız, youtube ye nasıl video yükleyeceksiniz buna benzer çözümler için elinizin altında bir rehber olacak.
Youtube dan para kazanma yolları nelerdir?
Pekçok kişi Youtube’yi video izlemek için kullanmaktadır, aslında Youtube, Google ile birlikte dünya çapında çok büyük bir şirkettir. Youtube yüklediğiniz videoların izlenme sayısına göre ücret ödemektedir. Ayrıca youtube’nin ödemesi haricinde, sizler de yüklediğiniz videolardan farklı yollarla para kazanma yöntemi bulunmaktadır.
Youtube dan kazandığım parayı görebilirmiyim ve kazandığım parayı nasıl alırım?
Youtube size özel panelde yüklemiş olduğunuz videoların istatistiklerini görebilir ve ne kadar kazandığınız görebileceksinz. Ayrıca kazancınız hesabınıza her ay otomatik olarak gönderilmektedir.
Benim videolarımı neden izlesinler ki?
Evet çok haklısınız, Youtube üzerinde binlerce hatta milyonlarca vieolar var, neden izlesinler diye düşünüyorsunuz. Youtube akademisi olarak izlenme sayınız arttıracak yöntem ve taktikler ile binlerce kişi tarafından videolarınız izlenecek.
Youtube dan kimler para kazanabilir?
Youtube dan öğrenciler, ev hanımları, emekliler, çalışanlar, evde, iş yerinde, internete bağlanabilen herkes Youtube'dan para kazanabilir.Hatta park time çalışarak daha fazla kazanç bile elde edebilirsiniz.

Youtubeya yüklediğiniz videolardan uyurken bile para kazanabilirsiniz. Video yüklediğiniz de yani tatilde, gezerken, çalışırken sürekli kazanç elde edebilirsiniz ve ömür boyu otomatik olarak para kazanırsınız.

..:: CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN ::..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle aşk dizisi oyuncuları,aşk dizisi konusu,aşk dizisi kimler oynayacak,aşk dizisinin konusu son aşk,son aşk dizisi hangi kanalda,son aşk dizisi hangi kanalda başlayacak,hazal kayanın yeni dizisi hangi kanalda olacak,aşk dizisi kanalı hangisi dizi,Justin tv izle sitemizde canlı maç izle imkanı sunmaktayız. Lig tv izle hariç justintv sayesinde canlı maç izleme keyfi yaşayın magazin,aşk dizisi,hazal kaya son dizisi,hazal kaya yeni dizisi,hazal kaya aşk dizisi,aşk dizisi oyuncuları,aşk ne zaman başlıyor,hazal kaya,hazal kaya hangi dizide oynayacak,hazal kaya yeni dizisinin ismi,hazal kaya yeni sezonda hangi dizide olacak,hazal kayanın yeni dizisi ne zaman başlayacak,

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More