İş Yeri Sahipleri Dikkat Tabela vergisi için 30 Nisan son gün




Cadde, bulvar ve meydanlar ile bu alanlara cephesi bulunan binalar üzerindeki her türlü ilan ve reklamların vergileri ile asma, tahsis ve bakım ücretlerine ait 1.taksit ödemeleri 30 Nisan Çarşamba günü sona eriyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanlığı yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, cadde, bulvar ve meydanlar üzerinde işyeri bulunan esnafın mağdur ve cezalı duruma düşmemesi için ilan ve reklam vergisinin 1. taksit ödemelerinin 30 Nisan 2014 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar yapmaları gerektiği belirtildi.

Mali Hizmetler Daire Başkanlığı yetkilileri, kaydı olmayan ve ilk defa müracaat edecek olan mükelleflerin, müracaat esnasında yanlarında önceki yıllara ait ilçe belediyelerinin vermiş olduğu vergi tabelası veya fotokopisini de beraberlerinde getirmeleri gerektiğini kaydetti.

Ankara genelinde tabela kontrol denetimlerinin artırıldığını belirten yetkililer, kaçak ve vergisini ödemeyenlerin sıkı denetimlerle tespit edileceğini vurguladı.

Vatandaşların da duyarlı olmasını isteyen yetkililer, şikayetlerin Mali Hizmetler Daire Başkanlığı Gelir Şube Müdürlüğüne ait olan 507 27 23, 507 27 81, 507 27 82, 507 14 69, 507 15 18 numaralı telefonlara yapabileceklerini kaydetti.

Cadde bulvar ve meydanlar üzerinde olup da birden fazla sokak kapısı olan çarşı, pasaj ve hanlarda bulunan işyerlerinin de ilan ve reklam vergilerini Büyükşehir Belediyesine yatırmaları gerektiğini belirten yetkililer, bu tür işyerlerindeki esnafın mağdur duruma düşmemeleri için ilçe belediyelerine kayıt yaptırmamaları gerektiğini ifade etti.

Yetkililer, her türlü vergi, resim ve harçlarla ilgili ödemelerin Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin tahsilat.ankara.bel.tr internet adresine veya Vakıflar Bankası, Ziraat Bankası, Halk Bankası ile İng Bank'ın tüm şubelerine online olarak veya Hipodrom Caddesi No: 5 A Blok'ta bulunan Mali Hizmetler Daire Başkanlığı veznelerine yatırılabileceğini söyledi.

REKLAM VERGİSİ KAPSAMINDA BULUNAN UNSURLAR:
-İşyeri yüzeyine takılan tabelalar,
- İşyeri çatısına konulan tabelalar (totem),
- İşyeri önüne veya kaldırım üzerine konulan tabelalar (totem),
- Kampanya veya indirim günleri kapsamında işyeri camlarına yapılan stiker veya vinil türü yapıştırmalar,
- İşyeri ön cephesi veya sağır duvara yapılan yazı, resim, çizim, boyama, logo türü işyerini tanıtan giydirmeler,
- İşyerlerinin dönemlik olarak çıkarmış oldukları ve ürünlerin tanıtılmış olduğu broşür ve insörtler,
- Market ve mağazaların müşteri taşıma araçları ve firmalara ait araçlar üzerinde bulunan yazı ve tanıtıcı resimler (araç üstü reklam),
- İşyeri yüzeyine veya yol boylarına konulan bez, branda türü tanıtım afişleri.

Cumhuriyet

..:: CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN ::..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle aşk dizisi oyuncuları,aşk dizisi konusu,aşk dizisi kimler oynayacak,aşk dizisinin konusu son aşk,son aşk dizisi hangi kanalda,son aşk dizisi hangi kanalda başlayacak,hazal kayanın yeni dizisi hangi kanalda olacak,aşk dizisi kanalı hangisi dizi,Justin tv izle sitemizde canlı maç izle imkanı sunmaktayız. Lig tv izle hariç justintv sayesinde canlı maç izleme keyfi yaşayın magazin,aşk dizisi,hazal kaya son dizisi,hazal kaya yeni dizisi,hazal kaya aşk dizisi,aşk dizisi oyuncuları,aşk ne zaman başlıyor,hazal kaya,hazal kaya hangi dizide oynayacak,hazal kaya yeni dizisinin ismi,hazal kaya yeni sezonda hangi dizide olacak,hazal kayanın yeni dizisi ne zaman başlayacak,

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More