Grinin 50 Tonu (50 Shades Of Grey) Filmi



Bildiğiniz üzere şu sıralar gündemden düşmeyen 'Grinin Elli Tonu' kitabı filme uyarlanıyor. Emma Watson'ın bu filmde Anastasia Steele rolünü alacağı söylentileri açığa çıktı. İlk başta Anastasia rolünü Mila Kunis'in üsteleneceği söyleniyordu ama Entertainment Weekly haberine göre bir hacker grubu filme ait proje belgelerini çaldı ve Anastasia rolü için Emma Watson'ın oynayacağı yazdığı söylendi. Daha sonra 22 yaşındaki oyuncu bu haberi Twitter'dan "Kim Grinin Elli Tonu filminde oynayacağımı düşünüyor? Gerçekten." yazarak yalanladı.

Yönetmen: Sam Taylor - Johnson
Senaryo: Kelly Marcel, Patrick Marber, Mark Bomback, E. L. James
(Roman)
Yapım: Focus Features, Michael De Luca Productions, Trigger Street Productions
Türkiye Vizyon Tarihi: 13 Şubat 2015

Oyuncular/Karakterler;
Jamie Dornan - Christian Grey
Dakota Johnson - Anastasia Steele
Eloise Mumford - Kate Kavanagh
Luke Grimes - Elliot Grey
Jennifer Ehle - Carla May Wilks
Max Martini - Jason Taylor
Victor Rasuk - José Rodriguez
Marcia Gay Harden - Dr. Grace Trevelyan Grey
Rita Ora - Mia Grey


 2015, ABD yapımı, romantik drama, erotik tarzında, 110 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 13 Şubat 2015 olan filmdir. Grinin Elli Tonu filmi konusu; Erika Leonard James adlı ünlü İngiliz yazarın aynı adlı romanından beyazperdeye uyarlanan filmde üniversitede edebiyat okuyan genç ve güzel Anastasia Steele ve karizmatik, yakışıklı ve başarılı iş adamı Christian Grey arasındaki duygusal ve cinsel ilişki ön plana çıkartılıyor. Christian Grey ile röportaj yapmaya giden Anastasia karşısında bulduğu yakışıklı ve zengin adamın cazibesine başlangıçta karşı koymaya çalışsa da sonrasında onun akımına kapılacak ve hiç bilmediği duyguları yaşamaya başlayacaktır.

Grinin Elli Tonu Filmi Fragmanı İzle


Grinin Elli Tonu filmi yönetmeni Sam Taylor-Johnson, Erika Leonard James çok satan Grinin 50 Tonu adlı kitabından senaryoya uyarlayan Kelly Marcel, Mark Bomback, başlıca oyuncuları Jamie Dornan (Christian Grey), Dakota Johnson (Anastasia Steele), Jennifer Ehle (Carla), Luke Grimes (Elliot Grey), Victor Rasuk (José Rodriguez), Max Martini (Jason Taylor), Marcia Gay Harden (Grace Trevelyan Gray), Callum Keith Rennie (Ray Steele), Andrew Airlie (Carrick Grey)’dir. Grinin Elli Tonu (Fifty Shades of Grey) filmi konusu bu şekilde açıklanabilir. Grinin 50 Tonu filmi konusu genel olarak aynı adlı romanın konusuna paralellik oluşturmaktadır.

  Lucy Halle "Prova son derece rahatsızdı. Uzun bir monolog vardı ve baştan sona cinsellikle ilgiliydi. Öyle bölümler vardı ki onları yüksek sesle okurken utandım" diye konuştu. Halle kendisini şöhrete kavuşturan Pretty Little Liar adlı seriyle ilgili olarak da "Bu da bizim dışarıdan nasıl göründüğümüzle ilgili. Bazen kötü görünebilirsiniz ya da iyi hissetmeyebilirsiniz. Ama yine de kameranın karşısında olmak zorundasınızdır. Instagram'da fotoğraf paylaşırsınız ve insanlar sizi orada göründüğünüz kadar kusursuz zanneder. Oysa saçlarımız,kirpiklerimiz sahtedir. İyi bir filtre kullanarak kendimizi iyi göstermişizdir"dedi. Lucy Hale, seçmelerine katıldığı Grinin 50 Tonu adlı filmdeki rolü alamadı. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More