Samsung Galaxy Note 4 özellikleri ve fiyatı



Samsung bugün kadar yaptığı en performanslı cihaz olacak olan Galaxy Note 4 modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Galaxy Note 4 modelinin tanıtımının 3 Eylül tarihinde IFA 2014 kapsamında tanıtılması bekleniyor.


Samsung'un yeni modeli Samsung Galaxy Note 4 özellikleriyle büyük dikkat çekiyor. Samsung Galaxy Note 4 çıkış tarihi nedir, fiyatı ve tüm teknik özellikleri ile ilgili ayrıntılı bilgi avrupagazete.com'da. Galaxy Note 4’ün bu yıl Samsung’un tablet telefon karışımı phablet kategorisinde yüksek özelliklere sahip olarak gelecek. Piyasaya çıkış tarihi, Samsung’un bu yıl 5 Eylül'de Berlin'de başlayacak olan IFA teknoloji konferansında Galaxy Note 4 phablet akıllı telefonunu tanıtması bekleniyor. Ancak, bazı söylentiler gösteriyor ki Samsung, 3 Eylül tarihinde Almanya'da IFA etkinliği öncesinde Galaxy Note 4’ü tanıtmayı planlıyor. Galaxy Note 4, 2014’ün üçüncü çeyreğinde raflardaki yerini alabilir.
Söylenenlere göre Galaxy Note 4, geçen yılki modeli Galaxy Note 3 ile aynı 5.7 inç ekran boyutuna sahip olacak ancak, Note 3’ten farklı olarak HD 1080p ekran değil, LG G3 ve Galaxy S5 LTE-A gibi 2560x1440 QHD Super AMOLED ekran özelliği ile gelecek. Ayrıca söylentilerden biri de Samsung’un Normal Galaxy Note 4 modelinin yanısıra kavisli ekrana sahip bir versiyonunu daha tanıtacağı yönünde oldu. Esnek ekranlı modelin sadece Güney Kore piyasası için sunulacağı iddia ediliyor. Bunların yanısıra Galaxy Note 4’ün ekranının yanlara doğru sarmalı bir şekilde olacağı ve yan kısımlarda dokunmatik tuşların bulunacağı söyleniyor. Yine diğer amiral gemilerinde olduğu gibi Amerika, Kore ve Asya'da piyasasına sunulacak olan modellerin Qualcomm Snapdragon 805 işlemci özelliği olurken, Avrupa modelinde Samsung'un yeni sekiz çekirdekli Exynos 5433 çipi özelliği bekleniyor. Ayrıca cihazda 3GB RAM olacak. Bazı söylentiler, cihazda işletim sistemi olarak Google’ın bir sonraki Android sürümü Android 5.0 Lollipop olacağı yönünde olsa da, Galaxy Note 4 büyük olasılıkla, Android 4.4 Kitkat mobil işletim sistemi ile gelecek. Samsung'un TouchWiz kullanıcı arayüzüne sahip olacak cihaz, kalem desteği ile gelecek. Sammobile sitesine göre Galaxy Note 4, Galaxy S5 ile aynı optik görüntü sabitleme ve 4K video çekim yeteneği ile 16MP kamera bulunuyor. Ayrıca telefonun önünde 2MP kamera olması bekleniyor. Toza ve suya karşı dirençli olacak olan cihazın amiral gemisi selefi gibi aynı IP67 sertifika ilebekleniyor. Galaxy Note 4'ün tasarımı hakkında henüz bir şey bilinmiyor. Diğer özellikler ise 128 GB'a kadar microSD kart depolama, 4G LTE bağlantısı, bir parmak izi tarayıcı ve kablosuz şarj için destek içerir. Fiyat Fiyatlandırma şu anda bir sır olarak kalıyor ancak, eğer geçen yılki Galaxy Note 3 gibi olursa yaklaşık 938 dolar olarak bekleniyor.

Galaxy Note 4, 4 GB Ram, 5.7 inç boyutunda 2K ekran ve Snapdragon 805 işlemcisi ile dikkatleri üzerine çekecek gibi görünüyor. Bilindiği üzre Galaxy Note 3 performansı ile hala üst sıralarda yer alan bir cihaz. Galaxy Note 4 modelinin de bu yapıyı koruyacağı belirtiliyor.

Ayrıca Galaxy Note 4 de daha ince bir kasa ve yeni bir arka kapak tasarımının geleceği Samsung'a yakın kaynaklar tarafından dile getiriliyor. Bakalım Galaxy Note 4 nasıl bir telefon olacak. Ne gibi özellikler sunacak.

Dikkat Çekici Samsung Galaxy Note 4 Özellikleri ve Fiyatı Ne Olacak? Samsung Galaxy Note 3 ile başlayan ilkler, Samsung Galaxy Note 4'ün ile devam ediyor. Samsung'un yeni gözdesi akıllı ve güçlü Android cihazlardan biri olan Note 4 özellikleri hayatımıza girmeye hazırlanıyor. Note 3 Eylül 2013 yılında piyasaya çıkmıştı. Note 3 satış rakamları rekorlar kırmıştı. Ve şimdi Galaxy Note ailesinin, büyük kardeşi Galaxy Note 4 fiyatı ile geliyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More