İtalya Tatili Filmi (Walking on Sunshine)



1980'li yılların en popüler müziklerini kendisine fon olarak seçen film, günümüz İtalyasında şirin bir sahil kasabasında geçiyor. Maddie yakışıklı sevgilisi Raf ile evlilik hazırlıkları yapmaktadır. Düğüne kız kardeşi Taylor'ı çağıran Maddie'nin büyük bir sırdan ise haberi yoktur. Maddie, Raf ile ateşli bir yaz aşkı yaşamış ve onun hayatında duygusal olarak derin iz bırakmıştır... 2014, İngiltere yapımı, romantik komedi, aşk, müzikal tarzında, 97 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 25 Temmuz 2014 olan filmdir. İtalya Tatili filmi konusu; 80’li yılların müzikleri eşliğinde İtalya’da geçen film daha önce kötü ilişkiler yaşamış olan Maddie’nin hayatının aşkını bulması ve onunla evlenmek istemesi üzerine kurulmuş. Maddie ve sevgilisi Raf evlilik için hazırlık yapar.
Maddie düğüne kız kardeşi Taylor’u da çağırır. Ancak ortada büyük bir sorun vardır. Maddie’nin çok sevdiği büyük aşkı Raf aslında kız kardeşi Taylor’unda eskiden ilişki yaşadığı ve unutamadığı büyük aşkıdır.


İtalya Tatili Filmi Fragmanı İzle



İtalya Tatili filmi yönetmeni Dania Pasquini, Max Giwa, senaristi Joshua St. Johnston, başlıca oyuncuları Annabel Scholey (Maddie), Giulio Berruti (Raf), Hannah Arterton (Taylor), Greg Wise (Doug), Leona Lewis (Elena), Adrian Palmer, Katy Brand (LIL), Susan Fordham, Shane Salter (Italian Strip Club Müşterisi), Danny Kirrane (Mikey)’dır. İtalya Tatili (Walking on Sunshine) filmi konusu bu şekilde açıklanabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More