Samsung Galaxy Note 4 Teknik özellikleri ve Fiyatı



Samsung 2012 yılından şimdiye kadar yaşadığı mali düşmenin önüne geçmek istiyor, bunun için ise yeni gelecek ürünleri düşmenin önüne geçeceği düşünülüyor.
Yukarıya geçmek için Galaxy Note 4’ün üzerinddetaylı bir şekilde çalışan Samsung’un  Galaxy S5’ten çok daha kaliteli ve güçlü bir cihaz çıkartacağına kesin gözü ile bakılıyor.
Note 4’ün özellikleri ise 5,7 inç büyüklüğünde 2560×1440 p çözünürlüğü olan Super AMOLED ekran ile beraber geleceği, 64-bit destekli 8 çekirdekli bir Exynos işlemci ile gelmesini bekliyoruz.

Bunun yanında; 16 Megapiksellik optik görüntü sabitleyici özellikli Sony IMX240 CMOS kamera sensörünün entegre edileceği ilk telefon olacağı atılan duyurular arasında yer alan Note 4′te ayrıca ultraviyole ışın sensörü ile “deri sağlığı” fonksiyonlarının da olacağı belirtilen S Health bu konuda da bir ilke imza atılacağa benziyor.

Metal bir çerçeve olması ve çok daha kaliteli bir yapıya bürüneceği de öğrenilen Galaxy Note 4’ün 3 Eylül tarihindeki IFA 2014 öncesinde basın konferansında gösterime çıkması yani tanıtılması, etkinlikten 2 ya da 3 hafta sonrasında ise piyasaya çıkması düşünülüyor.


Screen and Display: According to some reliable sources, the Samsung Galaxy Note will design 4 with the extra screen resolution qHD 2 K, this will indirectly help you resolve some of the errors that you are running. You can get crystal clear screen resolution which stretches up to 5.9 inches. In addition, the overall screen resolution reaches 2560 x 1440 pixels. However, we do not know about the pixel density. This is the best point on Samsung Galaxy Note 4 Release Date.

Camera: Samsung has an interesting plan for tablet Galaxy Note 3 of this, they plan to install 16MP to 20MP lens. It stressed the seriousness of measures being drafted Samsung to bring some major changes in the process of making some of the things that feels better from time to time. It also seemed to make you more giving you time to take the picture more perfect. You will find features like Geo-tagging and panoramic you can also access.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More