Colins Jean Kampanya Sonuçları




İlgili Firma : Colins Jean
Kategori : Çekiliş
Son Katılım Tarihi : 23.09.2012
Çekiliş Tarihi : 26.09.2012
Sonuç İlan Tarihi : 28.09.2012 Radikal Gazetesi
Katılım Şartları : Tıklayınız (Pop-Up)
16 Ağustos – 23 Eylül tarihleri arasında yapacağınız her jean alışverişine BMW 116i kazanma şansı COLIN'S mağazalarında sizleri bekliyor.

Rahatlığından ve şıklığından ödün vermeyenlerin markası COLIN’S, jean alışverişlerini festivale dönüştürüyor. COLIN’S “Jeans Fest” ile hem en moda jeanler hem de hayalinizdeki hediyeler sizi bekliyor.
Jean tutkunlarının vazgeçilmez markası COLIN’S’in “Jeans Fest”  kampanyasına katılmak için her jean alışverişinde alacağınız şifre kartındaki ad, soyadı ve adres bilgilerini eksiksiz yazarak, tüm GSM operatörlerinden 1579 kampanya hattına kısa mesaj göndermeniz yeterli olacak.
“Jeans Fest” ile 16 Ağustos – 23 Eylül tarihleri arasında yapacağınız her jean alışverişine 1 kişi BMW 116i, 9 kişi Iphone 4S, 199 kişi Philips Kulaklık, 999 kişi Colin’s jean  kazanma şansı elde ediyor. Ayrıca “Jeans Fest”  kampanyası süresince COLIN’S mağazalarından yapacağınız her jean alışverişine Colin’s’in rengarenk şapkaları hediye.

Bu fırsatlar kaçmaz
1 adet 2012 Model BMW 116i Otomobil
9 adet Apple iPhone 16 GB 4S
199 adet Philips SHL5205PK Kafa Bantlı Mikrofonlu Kulaklık
999 adet jean


Kampanya tarihleri arasında Erk Pazarlama ve Giyim Sanayi Ticaret A.Ş.’nin Türkiye genelinde bulunan tüm Colin’s mağazalarından tek seferde 54,90 TL ve katları tutarında (her 54,90 TL için bir çekiliş hakkı) jean alışverişi yaptıklarında kasalardan verilecek olan üstü kapalı katılım kartı üzerindeki şifreyi ad, soyadı ve adres bilgileri ile birlikte 1579 nolu kampanya hattına eksiksiz olarak kısa mesaj gönderen tüm GSM operatörü kullanıcıları çekilişe katılacaklardır.

Kampanya hakkınad bilgi almak için tıklayın...

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * Veda Dizisi * Yeni Vadi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More