iŞ Bankasi Çekiliş Sonuçları




İlgili Firma : İş Bankası
Kategori : Çekiliş
Son Katılım Tarihi : 16.08.2012
Çekiliş Tarihi : 24.08.2012
Sonuç İlan Tarihi : 29.08.2012 Posta Gazetesi
Katılım Şartları : Tıklayınız (Pop-Up)


5 adet Samsung UE 40ES7000SXTK 3D LED TV
25 adet Sony PlayStation Vita Wi-Fi


Kampanya tarihleri arasında Türkiye İş bankası’na ait www.isbank.com.tr internet sitesinde yer alan İnternet Şubesi’ne müşteri numarası ve şifresi ile giriş yapıp, kampanya teklif görselinin altında yer alan “İstiyorum” butonuna basan müşterilere kişiye özel referans kodu gösterilecektir. www.facebook.com/anindabankacilik sayfasına ücretsiz girerek, hizmet ve ürünlerin tanıtımını izledikten sonra sayfayı beğenip “Kampanya” uygulamasına kendilerine özel referans kodu ve ad-soyad, adres, telefon ve eposta bilgilerini giren Facebook kullanıcıları bir çekiliş hakkı, kazanacaklardır.

Kampanya hakkında bilgi almak ve kazanma şansı için hemen tıklayın.

Kampanyaya nasıl katılabilirim?
Kampanyaya katılmak için 26 Temmuz – 16 Ağustos 2012 tarihleri arasında İnternet Şubesi'ne müşteri numaranız ve müşteri şifrenizle girin. Ana sayfada sunulan kampanya teklifini “İstiyorum” butonuna basarak kabul ettiğinizde kampanya referans numaranız görüntülenecektir. Sonra www.facebook.com/anindabankacilik sayfasını beğenin ve İnternet Şubesi’nden aldığınız referans numaranızı kampanya sekmesine girip katılım formunu doldurun ve çekilişe katılın.
İnternet Şubesi'ni kullanmak için ne yapmam gerekiyor?
İnternet Şubesi'ne müşteri numaranız ve müşteri şifrenize giriş yapabilirsiniz. Şifrenizi yoksa veya hatırlamıyorsanız isbank.com.tr’deki "Anında Şifre" butonundan, Bankamatiklerimizden şifrenizi oluşturabilir veya Şubelerimizden Geçici İnteraktif Şifre’nizi alabilirsiniz.
KAMPANYA KOŞULLARI:Bu kampanya Türkiye İş Bankası A.Ş. tarafından MPİ’nin 18.07.2012 tarihli ve B.07.1.MPİ.0.13.00.02-255-01-02/2116-8063 sayılı izni ile 26.07.2012(00.01)-16.08.2012(23.59) tarihleri arasında düzenlenmiştir. Kampanya tarihleri arasında Türkiye İş bankası’na ait www.isbank.com.tr internet sitesinde yer alan İnternet Şubesi’ne müşteri numarası ve şifresi ile giriş yapıp, kampanya teklif görselinin altında yer alan “İstiyorum” butonuna basan müşterilere kişiye özel referans kodu gösterilecektir. www.facebook.com/anindabankacilik sayfasına ücretsiz girerek, hizmet ve ürünlerin tanıtımını izledikten sonra sayfayı beğenip “Kampanya” uygulamasına kendilerine özel referans kodu ve  ad-soyad, adres, telefon ve eposta bilgilerini giren Facebook kullanıcıları bir çekiliş hakkı, kazanacaklardır. Kampanyaya katılım bir ile sınırlıdır. Çekilişte 5 kişi Samsung UE 40ES7000SXTK 3D LED TV, 25 kişi Sony PlayStation Vita Wi-Fi ikramiyesi kazanacaktır. Çekiliş 24.08.2012 tarihinde saat 13.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Gülbahar Mh. Cemal Sururi Sk. Halim Meriç İş Merkezi No:25 D:37 Mecidiyeköy/İSTANBUL adresinde gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler 29.08.2012 tarihli Posta Gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır. Asil talihliler, ikramiye teslimi için en geç 13.09.2012 tarihine kadar; yedek talihliler ise, ikramiye teslimi için en geç 28.09.2012 tarihine kadar kimlikleri ile U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri’ne başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar kimliği ile başvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar. Bu çekilişe 18 yaşından küçükler, Türkiye İş Bankası A.Ş., U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd.Şti. ve Promoküp Bilişim Teknolojileri A.Ş. çalışanları kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiyi 0212 212 40 30 nolu U2 Kampanya Danışma Hattı’ndan öğrenebilirsiniz.


17 Ağustos 2012 Cuma. kimkazandi.com çekiliş bilgisi. İş Bankası Macaristan-Türkiye Maçını Budapeşte'de izleyin! memurvadisi.com çekiliş hediyeleri 

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * Veda Dizisi * Yeni Vadi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI

1 yorum:

5 adet Samsung UE 40ES7000SXTK 3D LED TV kazananlar
ERSİN BİRDAL ANKARA
GÜLEVİN GÜZEL İSTANBUL
KUBİLAY YAVUZ ADAPAZARI
SEVİNÇ UYUMSAL BURSA
UFUK TURHAL SİNOP

25 adet Sony PlayStation Vita Wi-Fi kazananlar
BAHRİYE KARAKAHRAMAN ANKARA
BARIŞ YILMAZ İSTANBUL
BEHÇET DAĞDEVİREN İZMİR
ÇOŞKUN LAFÇI BURSA
DİNÇER YAVUZ KOCAELİ
ERDAL ÜNVERDİ İSTANBUL
ERKAN MATARACI İSTANBUL
FERDİ DUMLU TEKİRDAĞ
GÖKHAN ÖZCAN ADANA
GÖKHAN YILMAZ SAKARYA
HALİL KAPLAN KIRIKKALE
HANDE ÇİL ADAPAZARI
HURİYE ÖZCAN KARABÜK
İSMAİL İLERİ ISPARTA
KADİR PEHLİVANLI ANKARA
LEVENT GÖKTAŞ ŞANLIURFA
MACİT ERCEVAHİR MANİSA
MEHMET TOPRAK ANKARA
MUSTAFA ÇOLAK İSTANBUL
REMZİ BOZDOĞAN ADIYAMAN
RIDVAN GÜNGÖR ANKARA
SİNAN İNCESU ANKARA
TALHA GÜVERCİN İSTANBUL
TUĞÇE BAL ORDU
VEYSEL BAŞARAN BATMAN

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More