Facebook ID Nasıl Öğrenilir?




Facebook Hesap ID’si Öğrenme, Facebook profil idsi öğrenme, Facebook Sayfa ID’si nasıl öğrenilir? Facebook Profil sayfamın ID kodunu nasıl bulabilirim? gibi aramalarınıza yanıt vermeye çalışacağız. Düna genelinde sosyal paylaşım siteleri platformunda en üst sıraların tartışmasın sahibi facebook yeni uygulamalarıyla kullanıcılarını şaşırtmaya devam ediyor. Gerek Facebook
oyunları olsun, gerek neredeyim özelliği, gerek facebook birlikte yaşıyor özelliği insanlar tarafından çokça merak edilip sorgulanmaya devam ediyor. Tabii Facebook kimi zamanda kullanıcılarını bıktıracak bezdirecek uygulamalar da sunuyor mesela arkadaş ekleme mesaj gönderme yasağı ya da Facebook time line, meşhur zaman tüneli hala herkes nasıl çıkacağının araştırıyor.

Facebook profil ve sayfa ID’si ne işe yarar?

Bu özellik sayesinde web sayfalarında facebook davet, sohbet kutucuğu vs. gibi popüler eklentiler çalıştırırken, bu eklentinin kendi başına hangi sayfada çalışacağını bilebilmesi özelliğini aktif edebilmek için Facebook ID numarası gerekir.

Facebook Profil ve Sayfa ID’mizi öğrenme yöntemi Video izle

Videoyu tam ekran izleme için sağ alt köşedeki FS (Full Screen) Butonuna tıklamanız yeterlidir. Facebook ile ilgili sorunlarınızı ya da bildiğiniz çözümleri alt kısımdaki yorum bölümünden birbirinizle paylaşabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More