Popstar Alaturka Star TV'de Başvuru Formu ve Son Bölümleri 2012-2013




Bir döneme damgasını vuran Popstar Alaturka'nın yeni sezonda Star TV ekranlarında yayınlanacağı daha önceden açıklanmıştı. 


Ancak Acun Ilıcalı'nın Star TV'ye transferinden sonra Popstar Alaturka'nın akıbeti de belirsizdi.
Aralık ayında Star Tv ekranarında yeniden seyirciyle buluşmaya hazırlanan Popstar
yarışması bomba gibi bir dönüş için hazırlanıyor. Yine yoluna Bülent Ersoy ve Orhan Gencebay'la devam eden yarışmada sürpriz bir jüri üyesi var. Bu sene üç kişilik olacak olan jüri koltuğunun üçüncüsü ise Demet Akalın'a ait.

 Yarışmanın yapımcılarının bu yaratıcı ve mantıklı kararlarını çok doğru buldum. Neden mi? Çünkü televizyon renk ister, eğlence ister, kalite ister... E bu saydıklarımın hepsi Demet Akalın'da fazlasıyla var. Eğlenceli ve dolu dolu bir program bizleri bekliyor.

Eylülde yayında olması beklenen yarışma programı Aralık ayının son haftası yayına başlayacak..

 CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.. Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle


Yarışmanın eleme tarihleri ve şehirler ise yakında belli olacak..


Yarışmaya katılacak olanlara şimdiden başarılar diliyoruz..

Bu belirsizlik ortadan kalktı. Popstar Alaturka, 2013 yılının Şubat ayında Star TV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. 


Popstar Alaturka'nın gecikmesinin sebebi ise tabii ki Acun Ilıcalı... Ilıcalı'nın 'O Ses Türkiye' yarışmasının bitmesini takiben Popstar Alaturka, 2013 yılının şubat ayında izleyici ile buluşacak ve toplam 13 hafta ekranda kalacak.

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * Veda Dizisi * Yeni Vadi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More