E Devlet Şifresi Nedir? Ne İşe Yarar? Nereden Alınır? Şifremi Unuttum



E Devlet Şifresi Nedir? Ne İşe Yarar? Nereden Alınır? Şifremi Unuttum

E-Devlet şifresi almak, edevlet şifresi nasıl alınır? E Devlet şifresi internet üzerindeki kimliğiniz demektir. Gerçek hayattaki tüm bilgilerinizin mevcut olduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşı olarak sahip olduğunuz internet sahasındaki devletle alakalı her türlü işleminizi yapmak amacıyla
üretilmiş bir çeşit kimliktir. Nüfuz Cüzdanı kadar önemlidir. Edevlet şifrenizi bulunduğunuz ilin PTT Şubelerinden alabilirsiniz. E devlet şifresini PTT Şubesinden ilk defa alıyorsanız herhangi bir ücret ödemiyorsunuz. Fakat bir şekilde şifrenizi kaybettiyseniz.

Yada sisteme giriş yapamıyorsanız yeni bir şifre almanız gerekmektedir. İşin ilginci aç gözlü devlet yönetimi bunun için bile saçma bir uygulama geliştirdi. Zaten bu şifreyi sizlere vermekle görevli olan ve devletten bu yüzden maaş alan memurlara İkinci kez şifre almaya gelen vatandaştan 10 TL ücret alınması talimatını vermiştir. İlk defadan sonra başvuracağınız her şifre talebi için 10 TL. ücret ödeyeceksiniz. Ozguncel.com ailesi olarak talepleriniz doğrultusunda merak ettiğiniz soruları yanıtlamaya devam edeceğiz. İnternet üzerinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşı olmanız bile ayrı bir külfet.. bu konuda da bilgi vermek istedik. E-devlet Şifreniz mevcutsa sisteme giriş için BURAYA tıklayın.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More