Zendaya Kimdir? Zendaya Resimleri Yaşı Boyu Biyografi Nereli?



Zendaya Kimdir?

Zendaya Resimleri, Zendaya kaç yaşında, Zendaya Sevgilisi, Boyu, hayatı, Biyografi Zendaya Nereli? gibi aramalarınızı yanıtlamaya çalışacağız. Disney Channel haydi çalkala dizisiyle büyük
bir popülerite yaşayan ve bu sayede dünya genelinde tanınma şansı yakalayan Zendaya Coleman özgeçmişi şöyle. Zendaya Coleman1 Eylül 1996 yılında Amerika’da doğmuştur. Doğum yeri Oakland, Kaliforniya, ABD‘dir. 15 yaşındaki güzel ve başarılı oyuncu Zendaya’nın sevgilisi var mı? bilmiyoruz fakat Ozguncel.com ailesi olarak meraklıları için araştıracağız. Küçük yaşına rağmen 10 parmağında 10 marifet tanımına uyan bir hayat hikayesi mevcut. Zendaya aktris, şarkıcı ve ayrıca dansçı’dır. Çok kısa sürede ün yapan esmer güzelin en çok tanınan rolü ise Disney Channel orjinal dizisi Haydi Çalkala ingilizce orjinal ismiyle Shake It Up‘daki Raquel “Rocky” Blue’dur. Zendaya’nın en iyi arkadaşı ise yine aynı dizi Haydi Çalkala’da rol alan “CeCe Jones‘ olan Bella Thorne‘dur. Dizideki isimleri ise Zendaya ve Bella olarak çok aranmaktadır.

Zendaya Resimleri Fotoğrafları Görselleri






Zendaya Dizileri Filmleri Televizyon Kariyeri

2009
Kidz Bop: ‘Hot n Cold’
2010 – ?
Shake It Up
2011
Good Luck Charlie
2011
PrankStars
2011
Pixie Hollow Games
2012
Frenemies
Single
2011
“Swag It Out”
“Watch Me” (with Bella Thorne)
2012
“Something to Dance For”
Zendaya Coleman
Zendaya Coleman “Shake It Up” ile bir anda herkesin gözdesi olmayı başardı.Geleceğin Beyonce’si..İşte Zendaya Coleman röportajı..
Başarılı oyuncu ve şarkıcı Zendaya hakkındaki olumlu olumsuz yorumlarınızı alt kısımdaki yorum bölümünden paylaşabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda Disney Channel oyuncuları hakkında bilbi paylaşmaya devam edeceğiz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More