Meltem Cumbul Alican Özbaş Evlendi İşte Resimler



Meltem Cumbul ile Alican Özbaş Evlendi,
Meltem Cumbul Alican Özbaş Düğün Fotoğrafları,
Meltem Cumbul Alican Özbaş Düğün Resimleri,

Ünlü Oyuncu Meltem Cumbul gizli bir şekilde Alican Özbaş ile nikah masasına oturdu.
Meltem Cumbul’un Merve Hasman’ın eski eşi Alican Özbaş İle Kuş adasın da gizli bir şekilde nikah masasına oturdu.

Blue Sky Otel’de süpriz bir törenle evlenen Meltem Cumbul, kendisinden 14 yaş küçük Alican Özbaş ile dünya evine girdi. 4 yıl önce fotoğrafçı Merve Hasman ile evlenen Özbaş, bu evliliği 4 ay sürmüştü. Şiddetli geçimsizlik yüzünden tek celsede boşanan Özbaş ve Hasman’ın akıllarda daha önce facebookta paylaştıkları resimler kaldı. İmbat Otel’in sahibi olan Ali Özbaş, 2000 yıllarda Ajda Pekkan ile imam nikahı kıyan Erol Özbaş’ın oğlu.
Baba nikahı veto etti
Baba Özbaş'ın bu evliliğe onay vermediği için nikaha katılmadığı öne sürüldü. Erol Özbaş, oğlunun Merve Hasman ile teyzesi Rana Erkan Tabanca'nın evinde yaptığı nikahına da katılmadığı biliniyor. Özbaş'ın evlilik teklifinin arkadaş ortamında tanıştığı ve yaklaşık 1,5 aydır beraber olduğu Meltem Cumbul'a da sürpriz olduğu ortaya çıktı. 2004 yılında yine sürpriz şekilde evlendiği mimar Çağlayan Tuğal ile 1 yıl sonra tek celcede boşanan Cumbul, sevgilisi Özbaş'tan gelen sürpriz evlenme teklifi karşısında çok şaşırdı. Çift evlilik kararlarını nikahtan bir gün önce akşam saatlerinde yakın arkadaşlarını arayarak bildirdi. Evlilik kararıyla yakın çevresini de çok şaşırtan Cumbul'un nikahında bu kez gelinlik yerine sade beyaz bir elbise giydiği öğrenildi. Cumbul'un avukatının da hazır bulunduğu gizli nikahta şahitliği yeğeni Cemil Can, Özbaş'ın ise yakın bir arkadaşı yaptı.
Düğün Resimleri;
Meltem Cumbul Alican Özbaş

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * Veda Dizisi * Yeni Vadi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More