Android 4.4 Kitkat Geliyor!



Android 4.4 Kitkat Ekim'de Geliyor!

Android 4.4′ün çıkış tarihi açıklandı.Nestle  KitKat‘ın bir soruya cevabı, Android 4.4 KitKat Ekim ayında sunulacak şeklinde oldu.
Google’ın Ekim ayında hem Android 4.4 KitKat‘ı hem de yeni akıllı telefon modeli Nexus 5‘i sunması bekleniyor. 
Bu haber ile tanıtımın Ekim ayında olacağı kesinleşti.
İlgili Aramalar: Android 4.4 Kitkat,Android 4.4 Kitkat Çıkış Tarihi,Nexus 5,Nexus 5 Çıkış Tarihi
Google'ın yayınlamaya hazırlandığı yeni Android sürümü 4.4 KitKat'ın GPS ayarlarının bulunduğu ekranda bir dizi yenilikler göze çarpıyor.
Android 4.4 KitKat sürümüne dair detaylar merakla beklenirken sızdırılan bir takım görseller, yeni sürümde küçük ancak işlevsel yeniliklerin olduğuna işaret ediyor. Bu odakta gelen görsellerden bir tanesi konumlama ayarlarına ilişkin.
Bu yeni sürüm ile birlikte konumlama ayarları altında üç farklı seçenek çıkıyor. Yüksek isabet oranı, pil tasarrufu ve sadece GPS şeklinde ifade edebileceğimiz bu menü seçenekleri sayesinde GPS kullanım verimliliğini ayarlayabiliyorsunuz. Yüksek modda tüm konumlama seçenekleri devreye sokulurken, pil tasarrufunda sadece Wİ-Fi ve baz istasyonları kullanılıyor. Son seçenek ise sadece GPS ve GLONASS alıcılarından faydalanmayı sağlıyor.
Bunun yanı sıra bu üç seçeneğin altında uygulamaların konum kullanım istekleri yer alıyor. Bu sayede konum verilerinizi kullanmak isteyen son uygulamaları listede tek tek görebiliyorsunuz. Güvenlik adına son derece kıymetli olan bu gelişme, hassas bir detay olan konumlama verisini kontrolünüz altında tutabilmenizi sağlıyor.
 
 
akıllı telefon android Android 2.3 android 4.0 android 4.1.2 Android 4.2.2 Android 4.3 apple asus Galaxy galaxy nexus galaxy note galaxy note 2 galaxy note 3 Galaxy S Galaxy S2 galaxy s3 galaxy s4 galaxy s III gingerbread google güncelleme htc htc one Ice Cream Sandwich ics iOS jelly bean LG motorola Nexus nexus 4 nexus 7 nvidia oyun play store Qualcomm samsung snapdragon 800 Sony s pen Super AMOLED tegra 3 Uygulama Marketi Xperia

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More