İrem Derici Yeni Albümü



irem derici yeni albümünün adı ne, irem derici yeni albümünün ismi, irem derci yeni iki albüm dinle, irem derici iki albümü şarkıları, irem derici yeni albüm şarkıları dinle, irem dericinin yeni albümünün ismi, irem derici yeni albüm iki şarkıları, irem derci iki albüm şarkıları dinle, irem derici yeni klibi
izle,

Son dönemlerde müzik dünyasında adını duyuran ve şarkıları ile geniş kitlelere hitap ederek sevilmeye başlayan İrem Derici adından söz ettirerek hayran kitlesini arttırmaya devam ediyor.
Geçtiğimiz sene bensiz yapamazsın adlı albümü ile çıkış yapan ve Düşler Ülkesinin Gel Git Akıllısı isimli şarkısı ile ismini duyuran ve bir anda yıldızı parlayan güzel şarkıcı İrem Derici yeni albümü ile müzik marketlerde yerini aldı.


Sizlere bu yazımızda İrem Derici'nin yeni olan ve İKİ ismini verdiği albümü hakkında bilgiler ve İrem Derici İki albümünde kaç şarkının bulunduğunu şarkıların sözlerinin kimlere ait olduğunun bilgilerini paylaşacağız.


CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.. Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle
İrem Derici “İKİ” adını verdiği ve içinde 2 yeni şarkıyla bir de versiyon bulunan maxi single albümüyle müzikseverlerle buluştu. “Sevgi Olsun Taştan Olsun” isimli şarkısıyla çıkış yapacak İrem Derici’nin yeni şarkısının söz ve müziği Hüseyin Boncuk’a aitken; şarkının düzenlemesi Mustafa Ceceli imzası taşıyor.
İKİ’nin süpriz şarkısı Zorun Ne Sevgilim ise gelecek aylarda kliplenecek. Kıpır kıpır şarkının sözleri Gökhan Şahin’e, müzik ve düzenlemesi ise Emrah Karaduman’a ait.



İrem Derici İKİ Albümündeki Şarkılar

1 - Sevgi Olsun Taştan Olsun  (Şarkının Klibi ve Sözleri İçin TIKLAYINIZ>>>)
Söz & Müzik: Hüseyin Boncuk
2 - Sevgi Olsun Taştan Olsun (Akustik) 
Söz & Müzik: Hüseyin Boncuk
3 - Zorun Ne Sevgilim 
Söz: Gökhan Şahin Müzik: Emrah Karaduman




GNL etiketiyle piyasada yerini alan maxi single’ın ilk klibi de ‘Sevgi Olsun Taştan Olsun’a çekildi. 60 kişilik bir ekibin çalıştığı klibin yönetmeni Müfit Samık, görüntü yönetmeni ise Veli Kuzlu. Daha önce kendi kurduğu gruplarla İstanbul’da pek çok mekanda sahne alan ve birçok reklam jingle’ına sesiyle hayat veren İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü ve MSÜ Devlet Konservatuarı Piyano Bölümü mezunu İrem Derici, müzikal kariyerinde kendinden emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.







İrem Derici Yeni Albümü Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.








irem derici sevgi olsun taştan olsun şarkısı dinle, irem derici sevgi olsun taştan olsun şarkısı dinle, irem derci sevgi olsun taştan olsun albümü şarkıları, irem derici sevgi olsun taştan olsun albüm şarkıları, irem derici sevgi olsun taştan olsun şarkı sözleri, irem derici yeni albüm şarkıları, irem derici yeni albümü dinle, irem derici yeni albümü indir, irem derici mp3, irem derici download, irem derici iki albümü yeni, irem derici iki albümü

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More