Trabzonsporlu taraftarlar TFF Binasını Bastı




Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) binası önünde toplanan Trabzonsporlu taraftarlar, binaya taş atmaya başladı. Polis müdahale için hazırlık yapıyor.



İstinye'deki Türkiye Futbol Federasyonu binasının önünde toplanan bordo-mavili taraftarlar ayrıca TFF bayrağnı indirdi ve yerine Trabzonspor bayrağı astı.




Trabzonspor taraftarı, 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupası için Türkiye Futbol Federasyonu binasına yürüdü. Yaklaşık 5 bin kişilk Trabzonsporlu taraftar İstinye Park'tan başladıkları yürüyüş Türkiye Futbol Federasyonu binasına kadar sürdü.

Normalde federasyon binası önündeki parka polis kordonu eşliğinde girilecekti fakat, önlem yetersiz olduğu için güvenlik zaafiyetinden faydalanan taraftarlar federasyon binasına çok yaklaştı. Bina önünde toplandıktan sonra taraftar gruplarından Gurbetçi Gençler grubunun basın sözcüsü Tuncay çeliköz burda kısa bir açıklama yaptı.

Ardından grup halinde slogan atan taraftarlar önce binayı taş yağmuruna tuttu, taşlardan Spordan Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı da nasibini aldı.

Bir grup taraftar da Türkiye Futbol Federasyonu bayrakları indirerek yerine Trabzonspor bayraklarını astı.



0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More