IPhone 6 Ne zaman çıkacak? Fiyatı ve teknik özellikleri



Apple'ın ürünleri çıkmadan yenileri konuşulmaya başlanıyor. Daha iPhone 5 çıkmadan 5S hakkında dedikodular gelmeye başlamıştı şimdilerde ise iPhone 6 en çok konuşulan; ama daha hiç bir açıklama olmayan Apple ürünleri arasında. Bir çok kişiye göre iPhone 6, Apple'ın dönüm noktası olacak. Cihaz, akıllı telefon pazarını sallayacak gelişmelerle karşımızda olacak. iPhone 6 ne zaman çıkacak? iPhone 6'nın fiyatı ne kadar? iPhone 6 ne kadar? Apple iPhone 6 ne zaman çıkıyor? iPhone 6 Türkiye iPhone 6 fiyatı iPhone 6 Türkiye fiyatı iphone 5s ne zaman çıkacak iPhone 6 ne kadar? iphone 6 ne zaman cikicak iphone 6 release

iphone 6 dedikoduları

Büyük ekran iPhone 6

Konuşulanların hepsi tahminden öteye gidemese de yine de bazı şirketlerin kullanıcı görüşlerini gereğinden fazla dikkate aldığını biliyoruz. İPhone 6 ile ilgili en çok konuşulan noktalardan birisi elbette büyük ekranı olacak. Bildiğiniz gibi son zamanlarda, en çok satılan telefonlar, genelde büyük ekranlı olanlar. Bu nedenle, Apple'ın piyasaya ayak uyduracağı ve iPhone 6'da ekranı büyüteceği söyleniyor.
 
Son iki yılda akıllı telefon piyasasında Samsung ile ciddi bir rekabet içerisine giren Apple, iPhone 5 modelini piyasaya çıkarırken cihazından oldukça umutluydu. Ancak güçlü rakibi Samsung'un atılımları iPhone 5'i gölgede bıraktı. Özellikle Galaxy S4 modelinin ardından basit görülmeye başlayan ve kısa sürede kullanıcılarının ilgisinden uzaklaşan iPhone 5,  Apple'ı hayal kırıklığına uğrattı. Samsung karşısında daha güçlü bir cihazla durmak isteyen Apple, kozlarını iPhone 6 modeliyle oynayacağa benziyor.
Apple'ın sıradaki cihazı iPhone 5S, ancak bu model de yeteri kadar umut vermiyor. Bilindiği gibi teknoloji devi iPhone 5S modelinde yine tasarım olarak bir önceki modele bağlı kalmak zorunda. Sadece teknik özellikleriyle bir önceki modelden ayrılacağı bilinirken, bu durumun satış rakamlarını pek de etkileyeceği düşünülmüyor. Hem teknik hem de tasarımsal değişiklikler için kendisini iPhone 6 modeline hazırlayan Apple, Samsung karşısına daha güçlü bir modelle çıkacak. Birçok analist iPhone 6 hakkında analiz yapmaya başladı. İnternete sızan bilgiler de farklı özelliklere sahip bir cihazın karşımıza çıkacağını düşündürüyor.

pple, bu dönemde hem iPhone 5S'i hem de iPhone 6′yı tanıtacak. IBT'nin bu iddiasının arkasında Steve Jobs zamanından kalma bir Apple zamanlama formülü var.
Yeni iOS sürümünün tanıtılmasından tam 100 gün sonra final sürümünü yayınlayan Apple, bu sefer de bu yöntemden şaşmayacak ve iOS 7′yi 18 Eylül gibi piyasaya sürecek.
iPhone 6 Türkiye’de yine tuzlu rakamlar karşımıza çıkacak 2300-2500 Türk lirası arası satış yapılması bekleniyor.

Full HD iPhone 6

Yine ekranlarla ilgili bir tahmin daha var. Apple hali hazırda ekranlarında kullandığı panelden vazgeçerek, görüntü kalitesini maksimuma çekmeyi amaçlıyor. Apple şuan ürettiği cihazlarda retina ekran kullanıyor. Paneli değiştirerek full hd görüntü kalitesini yakalamyı amaçlayan Apple, tüm bu gelişmelerle birlikte ürün çeşitliliğinide arttıracak. Renkli modeller, farklı versiyonlar daha farklı şekilde karşımıza çıkabilir. Apple ve iPhone 6 ile ilgili haberleri takip etmeye devam ediyoruz.
 

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More