Samsung Galaxy S5 ne zaman tanıtılacak? teknik özellikleri ve Fiyatı



İddialara göre Galaxy S5'in göz tarama teknolojisi olacak. Bu sayede telefon daha güvenli hale gelecek.  Teknoloji piyasası sallanmaya devam ediyor. Apple'in İphone 5s darbesinden sonra Samsung'ta ortalığı kasıp kavuracak yeni modelini çıkartmaya hazırlanıyor. Samsung Galaxy s5 ne zaman çıkacak? Özellikleri neler olacak. Tahmin edilenler inanılır gibi değil. Bu telefon gerçekten çok satar, Ocak ayında çıkacak? Samsung Galaxy s5 ne zaman çıkacak?
Özellikle son teknolojik gelişmelerden biri olan, iPhone 5S'te ve diğer bazı modellerde kullanılan parmak izi teknolojisi karşısında bu teknoloji, Samsung'u ön plana çıkaracak.
 
Şimdiye kadar gelen bilgilere göre Galaxy S5 üzerinde Samsung’un sekiz çekirdekli 64 bit Exynos 5430işlemcisi yer alacak.

Ayrıca SamsungGalaxy S5 modelinde gelişmiş düşük ışık performansı ve optik görüntü sabitleme ile güncelleştirilmiş 16MP kamera kullanmayı planlıyor. Daha öncede şirket, kendi ISOCELL görüntü sensörü üzerinde çalıştığını açıklamıştı.

Tabii ki Galaxy S5’in Ocak ayında tanıtılacağı bilgileri sadece iddia ve Samsung tarafından resmen teyit edilmeyen bilgiler. Bakalım Samsung Galaxy S4’de beklediği başarıyı Galaxy S5 ile bulabilecek mi?
 

Galaxy S5 ne zaman tanıtılacak?

AndroidSAS'tan yapılan haberlere göre 2014 yılının başlarında Galaxy S5 tanıtılacak. Tanıtımın şubat ayı civarında olması bekleniyor. Tanıtımın Mobile World Congress 2014'te tanıtılması bekleniyor. Galaxy S5'te göz tarama teknolojisi ekstra güvenlik önlemi olarak gelecek. Cihazda ayrıca parmak izi okuyucusuda bulunacak.
 
Samsung Galaxy S5 suya ve toza dayanıklı

Galaxy S5'te göz tarama teknolojisi

Bahsi geçen sistem, telefonu bir bakışta açmanızı sağlayacak. İPhone 5S ile gündeme gelen parmak kesme muhabbeti, Galaxy S5 ile daha da vahşileşecek gibi görünüyor. Bu seferde gündeme göz çıkarma muhabbeti gelirse hiç şaşırmayın. Samsung'tan gelen resmi açıklamları bekliyoruz.
 
Samsung Galaxy S5 release date, news and rumours - Everything you need to know about the Galaxy S5, from leaked specs to release date speculation and .

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More