LG G3 teknik özellikleri ve fiyatı



LG'nin Japonya pazarıma özel olarak geliştirdiği isai FL adlı modelin basın görselleri geçtiğimiz hafta yayınlanmış ve büyük ilgi toplamıştı. Bu özel telefon her ne kadar Japon kullanıcılar için olsa da, LG G3'ün uluslararası versiyonun tasarım ve teknik özellikler noktasında isai FL ile aynı detayları sergilemesi bekleniyor. Mobil teknoloji haberlerinin sızıntı kaynağı olarak bilinen bir web sitesi bu defa LG G3'ün görsellerini yayınladı ve telefonun barındıracağı özellikler hakkında bir yazı yayınladı. Siteye göre LG G3 bu defa pembe
renk seçeneğiyle gelecek ve 5.5 inç ekran seçeneğiyle donatılacak.

LG Modeli G serileri ile akıllı telefon sektöründe kendini göstermeye devam ediyor. LG G2 modeli çok tutulduktan sonra şimdide sıra LG G3 modelinde. Teknoloji tutkunları LG G3 modelinin çıkmasını sabırsızlıkla bekliyor.
LG G3`ün dört çekirdekli bir işlemci, 3GB RAM, Android KitKat olacağı söyleniyor. 13 Megapiksellik bir kamera olacağı ve ön kamerası ise 8 megapiksel olacağı söylentiler arasında yer alıyor. Ekran boyutu ise 5.5 inç olabileceği ve QHD ekran olabileceği dedikodular arasında.
LG G3 modelinin çıkış tarihi ise 27 mayıs 2014 olarak söyleniyor. LG G3 telefonu özellikleri netleştikten sonra haber3.com olarak daha detaylı bilgiler sunacağız. LG G3 telefonu fiyatını tahmin etmek hiçde zor olmayacak gibi gözüküyor.2250-2500 TL arasında olacağına kesin gözü ile bakılıyor.

Güney Koreli teknoloji devi LG'nin yeni amiral gemisi LG G3'ün görüntüleri er yada geç internete düşecekti. Beklentiler boşa çıkmadı ve LG'nin amiral gemisi  LG G3'ün tam boyut fotoğrafları yayınlandı.




..:: CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN ::..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle aşk dizisi oyuncuları,aşk dizisi konusu,aşk dizisi kimler oynayacak,aşk dizisinin konusu son aşk,son aşk dizisi hangi kanalda,son aşk dizisi hangi kanalda başlayacak,hazal kayanın yeni dizisi hangi kanalda olacak,aşk dizisi kanalı hangisi dizi,Justin tv izle sitemizde canlı maç izle imkanı sunmaktayız. Lig tv izle hariç justintv sayesinde canlı maç izleme keyfi yaşayın magazin,aşk dizisi,hazal kaya son dizisi,hazal kaya yeni dizisi,hazal kaya aşk dizisi,aşk dizisi oyuncuları,aşk ne zaman başlıyor,hazal kaya,hazal kaya hangi dizide oynayacak,hazal kaya yeni dizisinin ismi,hazal kaya yeni sezonda hangi dizide olacak,hazal kayanın yeni dizisi ne zaman başlayacak,

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More